RASTROJENA ANELI KOLABIRALA! Jauče i drži se za GLAVU, hoće da se ISKIDA u svojoj koži (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 02.07.2024 | 21:15


Aneli Ahmić jecala na sav glas zbog abortusa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
RASTROJENA ANELI KOLABIRALA! Jauče i drži se za GLAVU, hoće da se ISKIDA u svojoj koži (FOTO)

Starleta Aneli Ahmić, aktuelna učesnica rijalitija "Elita", doživela je emotivni slom pred cimerima nakon što je nedavno donela životnu odluku i abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša. Iako se poslednjih nekoliko dana stoički držala, Ahmićeva se danas poptuno slomila pred kamerama, kada je u jednom momentu izgubila kontrolu nad emocijama, što je izazvalo snažan utisak na ostale takmičare na imanju u Šimanovcima.

Podsetimo, Aneli je prošla kroz veoma težak period nakon odluke o abortusu, a današnji emotivni slom samo je pokazao koliko je situacija za nju teška. Iako je pokušavala da se izbori sa svojim emotivnim stanjem, suze i jecaji nisu mogli da budu suzbijeni. POGLEDAJ GALERIJU

- Loše mi je! Izašla bih iz svoje kože - rekla je Aneli u jednom trenutku.

- Aneli, molim te, moraš da se smiriš i da ne vidiš budale oko sebe - kazala joj je Slađa.

- Ne mogu više... Ne mogu da podnesem ovo - govorila je Ahmićeva kroz suze držeći se za glavu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš spava do Aneli plače Elita 7

Inače, dok je Aneli prolazila kroz emotivni slom, Janjuš je bio u izolaciji, odmarajući se i ne obazirući se na situaciju. 

Podsećanja radi, starleta AnelI Ahmić proslavila se učešćem u rijalitiju "Elita 7", naročito zbog veze sa Markom Janjuševićem Janjušem. Njihova romansa se završila na turbulentan način, nakon što je Aneli odlučila da abortira njegovo dete.

BONUS VIDEO: