ALEKSANDRA NIKOLIĆ UPROPAŠĆENA OD GLAVE DO PETE: Svaki deo tela RAZOREN usred alarmantnog stanja! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 02.07.2024 | 22:15


Vremenske nepogode pogodile i bivšu zadrugarku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ALEKSANDRA NIKOLIĆ UPROPAŠĆENA OD GLAVE DO PETE: Svaki deo tela RAZOREN usred alarmantnog stanja! (FOTO)

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju svojih fanova novom objavom na društvenim mrežama. Naime, uprkos upozorenjima meteorologa da ostanu kod kuće zbog najavljenih obilnih padavina i vremenskih nepogoda, Nikolićeva je odlučila da krene u obavljanje svojih dnevnih obaveza. Rezultat toga bio je potpuno pokisla Aleksandra koja se na snimku obratila svojim pratiocima.

Naime, na snimku koji je osvanuo na internetu, Aleksandra je pokazala svoje potpuno mokro stanje i komentarisala situaciju s osmehom na licu.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić mokra do kože

- Ovo vam se dešava kada po svaku cenu želite da dođete do frizera. Pritom, malopre sam uradila trepavice koje ne smeju da se kvase, obrve koje ne smeju da se kvase. Da li ste nekada videli ovoliko pokislu ženu - rekla je pobednica "Zadruge" na snimku na kom je potpuno mokra, a njena objava privukla je pažnju brojnih fanova.

Podsećanja radi, bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić nedavno je postala tema broj jedan na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako u rukama drži tablete. Ovaj potez izazvao je zabrinutost među njenim pratiocima, koji su odmah počeli da spekulišu o prirodi tih pilula. Neki od fanova su čak istražili o kojim tabletama je reč i zaključili da se radi o preparatima za mršavljenje.

Detaljnije pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: