SAOPŠTENJE VANJE IGNJATOVIĆ OBJAVLJENO: Brutalno RAZVEZLA jezik o Ša, pa PONIZILA Mionu nikad surovije!


IZVOR: Republika/O. B. - 02.07.2024 | 21:38


Vanja Ignjatović razvezla jezik!

Foto: instagram, pink/printscreen
SAOPŠTENJE VANJE IGNJATOVIĆ OBJAVLJENO: Brutalno RAZVEZLA jezik o Ša, pa PONIZILA Mionu nikad surovije!

Prošle noći imali smo priliku da čujemo priču Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, koji su se raspravljali zbog njegove bivše supruge Vanje Ignjatović. Naime, Ša je tvrdio da Vanja laže kada je u pitanju gubitak bebe, dok je ona nedavno pričala da je izgubila bebu koju je jako želela, ali zbog stresa koji joj je naneo reper je ostala bez potomstva. 

- Molim da Nenada Aleksića i Mionu Jovanović neko malo opameti i objasni da ja nisam sa njim u vezi pa da moje ime ne ispuštaju iz usta! Dosta više sa lažima i boleštinama od strane Nenada Aleksića Ša, repera u pokušaju. Nadam se da će potražiti stručnu pomoć, jer mu želim od srca - napisala je Vanja Ignjatović surovo na Instagram storiju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vanja Ignjatović Instagram

Podsetimo, Stanislav je otkrio sve detalje odnosa sa Vanjom, Nenadovom bivšom ženom, te je i priznao da ga ona čekala da izađe iz rijalitija.

- Zanima me da mi kažeš o Vanji, Nenadovoj bivšoj. Mi smo čuli da ste vi bili zajedno, otprilike znamo kakav je ona profil osobe. Nije da ne postoji priča, jer ti je za rođendan poslala nešto - rekla je Miona.

- Ona se meni javila na neki stori, krenulo je dopisivanje šta se dogodilo, rekla mi je šta je tebi Miona napravila, šta je meni on napravio. Krenule su poruke, pa pozivi. Često smo se čuli telefonom i to je to više manje - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO: