MILJANA KULIĆ PROKLINJE SEBE! JEZIVE REČI UČESNICE "ELITE"! Evo šta je pričala usred noći, dići će vam se kosa na glavi!


IZVOR: Republika/ D. L. - 03.07.2024 | 08:15


Bolje da sam umrla, nego što mi je osoba poput tebe spasavala život, govorila je ona pred Bebicom.

Foto: RTV PINK printscreen
MILJANA KULIĆ PROKLINJE SEBE! JEZIVE REČI UČESNICE "ELITE"! Evo šta je pričala usred noći, dići će vam se kosa na glavi!

Učesnica rijalitija "Elita" Miljana Kulić proklinjala je samu sebe usred noći nakon što je upala u sobu za izolaciju, gde je po svaku cenu provocirala bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu. Naime, ona je odlučila da mu ne dozvoli da spava, pa mu je sasula sve što ju je mučilo iz njihovog odnosa, ali ju je in ignorisao i ni na šta nije imao reakciju.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić

 

- Klošaru, bio si kod nas kući, davali smo ti sve što je bilo potrebno, a nikad nisi rekao da nije istina ono što je Marinković pričao. Bolje da sam umrla, nego što mi je osoba poput tebe spasavala život. Proklinjem sebe! "Nikad neću da te ostavim, Bebice, volim te najviše na svetu", ajde što si me ostavio, ali što si mi vređao porodicu? Odgovori, ološu - govorila je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

Inače, Miljanina majka, bivša učesnica rijaliti-programa "Zadruga," Marija Kulić, nedavno je na Instagram profilu podelila fotografiju diplome koju je njen unuk Željko Kulić dobio na ekskurziji. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i pokrenulo lavinu pozitivnih komentara.

Fotografija diplome koju je Marija podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazuje malog Željka s osmehom i zasluženo osvojenom diplomom. Uz fotografiju, Marija je napisala emotivnu poruku u kojoj je istakla koliko je ponosna na unuka i koliko joj znači svaki njegov uspeh.

BONUS VIDEO: