MIONA UJELA NENADA ZA USNU! Jovanovićka napravila haos, reper odmah skočio ko oparen!


IZVOR: Republika/ D. L. - 03.07.2024 | 09:45


Ne znam zašto histerišeš sada kao da sam uradila ne znam ni ja šta! Malo se saberi, urlala je ona.

Foto: RTV PINK printscreen
MIONA UJELA NENADA ZA USNU! Jovanovićka napravila haos, reper odmah skočio ko oparen!

Učesnica "Elite" Miona Jovanović ujela je dečka Nenad Aleksića Ša za usnu dok su razgovarali, a kako se tome nije nadao, skočio je i počeo da viče na nju! Naime, reper je dobio napad histerije posle ovoga, što Miona nije očekivala, pa se zbog toga i dalje pretpostavlja da ga nešto muči i da je uznemiren, iako se primirio otkako mu Miona posvećuje više pažnje. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ne znam zašto histerišeš sada kao da sam uradila ne znam ni ja šta! Malo se saberi, trebalo bi da se ponašaš kao muškarac. Malo sam te gricnula, a ti skačeš kao da sam ti izvadila oko - rekla je Miona, a Ša je bacio cigaretu i napustio prostoriju.

Podsećamo, tokom ove nedelje, u rijaliti-programu učesnici su se bavili pitanjem priznavanja grešaka u vezi s ulaskom u nove emotivne odnose dok se još osećaju emocije prema bivšim partnerima. Marko Đedović je postavio pitanje Mioni Jovanović o njenom ponašanju prema Stanislavu Krofaku u poređenju s njenim ponašanjem prema Nenadu Aleksiću Ša, što je izazvalo zanimljivu raspravu.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Naime, Stanislav je istakao da je Miona promenila ponašanje tokom vremena, dok je Ivan Marinković dodao da ponašanje zavisi od toga kako neko drugi izaziva određene emocije u osobi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

Nije mi dao povoda - rekla je Miona.  

Nije tačno, on ju je pustio da se tako ponaša - rekao je Stanislav

Dolazimo do onoga što smo pričali, to je ono kako ko izazove u tebi, tako se ponašaš - dodao je Ivan.

Kad sam ušao, ona je imala drugo ponašanje, nije smela da priča ništa, a zadnjih dana je počela da psuje i odgovoara, počela je realnost - dodao je Stanislav.

BONUS VIDEO: