KARAMBOL U "ELITI", OBEZBEĐENJE DOJURILO MUNJEVITOM BRZINOM: Stravične scene ostavile gledaoce u šoku, učesnicu nikada pre nisu videli ovako BESNU!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.07.2024 | 10:25


Učesnica "Elite" podivljala na svoju cimerku zbog šokantne informacije.

Foto: Printscreen
KARAMBOL U "ELITI", OBEZBEĐENJE DOJURILO MUNJEVITOM BRZINOM: Stravične scene ostavile gledaoce u šoku, učesnicu nikada pre nisu videli ovako BESNU!

Aneli Ahmić i Bojana Pavlović sinoć su ušle u žestok sukob kad je Ahmićeva saznala da ju je Bojana negativno komentarisala s Majom Marinković, pa je odlučila da joj priđe i obračuna se s njom. 

Najpre su započele raspravu, koja je prerasla u ozbiljan sukob, zbog kog je uletelo i obezbeđenje s obzirom na to da je Aneli bila besna kao ris, pa nije birala reči, a Bojana joj je uzvratila istom merom:

- Devojka nije baš u vinklu, shvati to. Nema šta da radi sad - rekla je Bojana.

- Šta ja nemam da radim, krezuljo? Bolesnice krezava, smrdljivice. Vređaš svaki dan i moje dete i mene. Šta pričaš o meni - rekla je Aneli.

- Ti si htela da abortiraš, budalo. Šta pričaš o Maji onda - odbrusila je Bojana.

- Nećeš uzimati moje dete u usta, d*oljo - rekla je Ahmićeva. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Nora, šta ćeš da mi uradiš? Pogledaj na šta ličiš - kazala je Bojana.

- Ko ti daje za pravo da je spominješ? To je moje dete, ja sam je rodila - rekla je Aneli.

- Ti si lagala da sam ti vređala dete. Ti si patološki lažov i bolesnica, dete ti nikad nisam vređala dete - rekla je Pavlovićeva.

- Stalno si vređala, jedno deset puta - kazala je Aneli.

- Ti si meni spominjala sestru, nego si glupa. Ti si svoje dete napravila preko Instagrama. Upoznala si dečka, je*ao te i rodila si dete. To je moje mišljenje, tuži me - rekla je Bojana.

- Nemaš ti para da platiš to - kazala je Aneli.

- Pričala si isto za Janjuša i Asmina. Nisi ni htela to dete, ali neće ljudi to da ti kažu. Koristiš dete za priču, a sad sagni glavu i plači - rekla je Bojana.

- Neće ti biti dobro kad te sretnem - rekla je Ahmićeva.

BONUS VIDEO: