MIONA JOVANOVIĆ POSTALA GLAVNI PREDMET SPRDNJE: Izjavila da je "najbolja riba", pa krenula da obasipa sebe komplimentima, Ša se zacenio od smeha!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.07.2024 | 12:55


Snimak Mione Jovanović postao hit na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONA JOVANOVIĆ POSTALA GLAVNI PREDMET SPRDNJE: Izjavila da je "najbolja riba", pa krenula da obasipa sebe komplimentima, Ša se zacenio od smeha!

Miona Jovanović je postala hit na društvenim mrežama, nakon izjave da Nenad Aleksić Ša nikada neće naći "bolju ribu" od nje, što je nasmejalo i repera. Ona je krenula da hvali sebe i nabraja sve dobre osobine koje poseduje, a komentari ispod ovog snimka samo su se nizali:

- Teško da ćeš ti moći da nađeš ovakvu ribetinu posle mene - rekla je Miona Nenadu.

- Jao, Miona, šta ti pričaš - prokomentarisao je Ša.-

- Da je ovakva, normalna, da ovo, da ono, da nije bila sa sto momaka... - nastavljala je Jovanovićeva da hvali sebe.

 

 

- "Hvalite me, usta moja", "Ova ne treba da ima bilo koga", "Nju ovakvu niko neće", "Nikakva je", "Šta bi bilo da je stvarno ribetina", "Oboje su isti, našla krpa zakrpu", "Ova je stvarno utripovala da je riba"... - glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

Podsećamo, tokom ove nedelje, u rijaliti-programu učesnici su se bavili pitanjem priznavanja grešaka u vezi s ulaskom u nove emotivne odnose dok se još osećaju emocije prema bivšim partnerima. Marko Đedović je postavio pitanje Mioni Jovanović o njenom ponašanju prema Stanislavu Krofaku u poređenju s njenim ponašanjem prema Nenadu Aleksiću Ša, što je izazvalo zanimljivu raspravu.

Naime, Stanislav je istakao da je Miona promenila ponašanje tokom vremena, dok je Ivan Marinković dodao da ponašanje zavisi od toga kako neko drugi izaziva određene emocije u osobi.

BONUS VIDEO: