ANELI JEDVA ČEKA SPOLJNI SVET! RASTUŽILA SE PRED SVIMA, pa progovorila o Janjušu i abortusu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 03.07.2024 | 13:35


Svesna sam toga šta sam uradila ovde i znam da me narod osuđuje samo tako napolju.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ANELI JEDVA ČEKA SPOLJNI SVET! RASTUŽILA SE PRED SVIMA, pa progovorila o Janjušu i abortusu!

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić kaže da broji dane do izlaska u spoljni svet jer ima mnogo toga napolju da reši, a što nije mogla u toku promena koje su se desile dok je bila u rijalitiju. Naime, Aneli tvrdi da se njen životg zasigurno promenio zbog postupaka koje je sebi dozvolila, ali je spremna da se sa svime suoči i ništa je ne plaši. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Svesna sam toga šta sam uradila ovde i znam da me narod osuđuje samo tako napolju. Naravno da treba da snosim posledice za svoje ponašanje, ali ja mislim da se meni dešava isto što i drugim ljudima i da nisam najgora. Svako treba da krene od sebe, a ne da se upire prstom samo u druge. Mislim da bi svet bio mnogo bolje mesto kada bismo se više podržavali, a manje osuđivali, ali dobro. Ko sam ja da se sada pravdam kada je već kraj svemu ovome - rekla je Ahmićka, a Slađa Poršelina je prišla da je teši: 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš

 

- Razumem svaku tvoju reč, ali moraš da shvatiš jednu stvar. Ne možeš da budeš toliko ozbiljna u vezi s celom situacijom. Ti samo gledaš ko šta priča i te stvari te mnogo potresaju. Nema potrebe za tim. Svakako da će ljudi da osuđuju uradila ti danas najbolju stvari ili ne. Bitno je da iz svega ovoga izađeš jača i kao neko ko će da bude primer toga da žena može sve da preživi. Rijaliti-priče se zaborave, zaboraviće se i tvoj skandal s Janjušem, tako da se ne opterećuj. 

BONUS VIDEO: