BEBI-BUM U "ELITI"! Još jedna učesnica otkrila da je TRUDNA i da čeka devojčicu!


IZVOR: Republika/M.G. - 04.07.2024 | 02:00


Anita Stanojlović otkrila šta joj je gatara otkrila prilikom gledanja u šolju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images, Shutterstock
BEBI-BUM U "ELITI"! Još jedna učesnica otkrila da je TRUDNA i da čeka devojčicu!

Učesnica "Elite" Anita Stanojlović, koja je iz prošlog rijalitija izašla kao partnerka Jovane Tomić Matore, a u novu sezonu ušla kao njena supruga, sad je otkrila da je navodno trudna i to s Anđelom Rankovićem, s kojim je započela vezu u "Eliti", te otkrila da joj je gatara sve predvidela i da će Apolonu s Zvezdare, kako napolju zovu njenog dečka, roditi devojčicu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, Anita je u razgovoru sa Slađanom Lazić ispričala kako joj je gatara najavila da će biti u drugom stanju tačno u vremenskom periodu u kom se sad nalazi, te da joj je pogodila sav redosled događanja do sada, zbog čega sumnja da je trudna jer se oseća kao i u prvoj trudnoći

- Pred ulazak u šesticu radila sam obrve, žena mi gledala u šolju i bukvalno mi je sve pogodila, sve što mi se tada dešavalo mi pogodi, baš sve kako se desilo. Rekla mi je kroz dve godine ostaćeš trudna, to je bilo pre dve godine, rodićeš devojčicu. Dečko je stariji od tebe, njegovi će da te prihvate jer su gradski ljudi, on će da ti bude ruka spasa i izvući će te iz svih problema. Daće ti motivaciju da pokreneš biznis i kreneš na kurseve. Tako da, sudeći po mojim promenama u poslednje vreme i kako se osećam, ne bi me iznenadilo da sam trudna - govorila je Anita Slađi, koja joj je potvrdila da je moguća trudnoća jer se Stanojlovićeva promenila fizički.

- Ja sam te baš posmatrala i htela da ti kažem, lice ti je drugačije, faca ti je čudna, a kažu da se žene najviše promene u faci, da imaju neki sjaj, ja sam baš to primetila - rekla je Slađa, a Anita nastavila:

- Ne samo to, ugojila sam se, vidim po garderobi, non-stop sam gladna, otekle su mi grudi. Anđelo mi je rekao da mi je poraslo d*pe, rekla sam mu da sam sve to već doživela isto tako - zaključila je Anita.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Neću da se blamiram i radim testove

Anita Stanojlović, koja sumnja da je u drugom stanju, priznala je da neće da radi test da bi joj utvrdili drugo stanje, te da njoj to ne treba da bi bila sigurna jer je već bila trudna i ima iste simptome kao i sa sinom Aleksejem.

- Neću da se blamiram i radim testove još, ma jok, ne pada mi na pamet. Ako ne dobijem za sedam dana, to je to, ne treba mi test. Ja sam rekla Anđelu da mi je isto tako bilo i dok sam bila trudna s Aleksejom. Znam da nisam mogla u ovom periodu, jedino pre dva ili tri meseca - govorila je Stanojlovićeva.

BONUS VIDEO: