GDE JE ĆERKA ANELI AHMIĆ?! Fotografije preplavile društvene mreže, HITNO SE OGLASIO Asmin Durdžić!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 03.07.2024 | 19:10


Prekinuo odmor zbog najnovijih vesti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
GDE JE ĆERKA ANELI AHMIĆ?! Fotografije preplavile društvene mreže, HITNO SE OGLASIO Asmin Durdžić!

Asmin Durdžić trenutno uživa u ljubavi sa starletom Stanijom Dobrojević, što aktivno deli sa svojim pratiocima putem društvenih mreža. Nedavno su zajedno otišli na romantičnu večeru u društvu Stanijinog psića Pabla, obučenog u "Luj Viton".

Foto: instagram.com/alibaba_durdzic

Asmin i Stanija

Njegova bivša žena Aneli, kao što je opšte poznato, trenutno boravi u rijalitiju i oporavlja se od prekida trudnoće koji je nedavno imala.

Pod ovakvim okolnostima, javnost se pita gde je trenutno mala Nora, dok se Asminov odnos sa svojom bivšom sve više komplikuje.

Svi gledaoci rijalitija su upoznati sa činjenicom da se o Nori trenutno brine Sita Ahmić, sestra učesnice "Elite" Aneli Ahmić, koja već mesecima vodi medijski rat sa bivšim zetom Asminom Durdžićem i njegovom devojkom, starletom Stanijom Dobrojević.

Kako je Sita napisala, njih dvoje su sada u Dubrovniku, Anelinom rodnom mestu, što navodno skrivaju od javnosti.

Foto: instagram.com/alibaba_durdzic

Asmin o Nori

- Odvela je Asmina u našu nedođiju, e neka je papanka videla Dubrovnik posle 40 godina elitnog života! Javili mi ljudi", rekla je Sita, a potom dodala: "Ni on ga nije video dok nije Aneli smotao, evo sada i švalerku odveo u tu nedođiju! Samo, ne znam što kriju da su u nedođiji... A, znam, znam - zagonetno je poručila Sita, na šta je Asmin brže-bolje odgovorio.

- Kao prvo, laž je da se Nora nalazi u Dubrovniku, i Asmin u svakoj sekundi zna gde je dete. Drugo, fotografije deteta je uklonio, jer su se počele preuzimati i širiti mrežama i koristiti uz svakakve komentare. Dakle, koriste svaku priliku da izazovu raspravu, ali uzalud. Jako brzo će se pokazati ko je ko, ko će za šta odgovarati, ko ne sme preko granica i u Dubrovnik, ali medijski obračun više dobiti neće. Ja smem i na kraj sveta - napisao je Asmin.

BONUS VIDEO: