VATAČINA NA JAVNOM MESTU: Asmin nasred kafića zavukao Staniji ruku u međunožje - ne mogu da obuzdaju strasti, ŠOK I NEVERICA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.07.2024 | 21:20


Za mnoge korisnike društvenih mreža ovakav prizor je ipak malo previše!

Foto: Instagram.com
VATAČINA NA JAVNOM MESTU: Asmin nasred kafića zavukao Staniji ruku u međunožje - ne mogu da obuzdaju strasti, ŠOK I NEVERICA (FOTO)

Dok se Aneli Ahmić pred kraj rijalitija oporavlja u "Eliti" nakon što je nedavno prekinula trudnoću, a zbog toga i svaki kontakt sa Markom Janjuševićem Janjušem, njen bivši suprug Asmin Durdžić napolju joj je zadao završni udarac. 

Naime, on se nedavno sa Stanijom Dobrojević vratio na "mesto zločina" odnosno na lokaciju odakle je prvi put osvanula njihova zajednička fotografija, čime su i javno ozvaničili vezu.

Među brojnim slikama koje izbacuju Stanijinim pratiocima je jedna posebno zapala za oko jer joj je partner na javnom mestu zavukao ruku u predelu međunožja.

Foto: printskrin instagram

Asmin Durdžić zavukao Staniji ruku na nezgodno mesto

Iako na svim slikama nastoje da pokažu koliko se vole, za mnoge korisnike društvenih mreža je ovakva vatačina usred dana u kafiću nadomah plaže ipak malo previše. 

Podsetimo, pošto je popularna starleta već isticala da je Aneli stigla karma zbog načina na koji je o njoj govorila na početku rijalitija, Asmin i Stanija su očito došli u Crnu Goru da i pred kraj naprave fotke za pamćenje na primorju, odakle je cela pompa i krenula. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u "Elitu" ušla na krilima slave, izlazi emotivno skrhana

Na slikama koje par svakodnevno objavljuje, sve deluje idilično i pobednički u odnosu na učesnicu "Elite", koja je ušla na krilima slave koju joj je donela navodna prevara bivšeg partnera, sa kojim ima ćerkicu Noru, kriveći za sve poznatu rijaliti zvezdu, a izlaći će emotivno skrhana zbog prekida trudnoće neovisno o plasmanu.

Mnogi to tumače kao hladnu osvetu za sve što su proživeli tokom proteklih meseci jer su sve vreme bili glavna tema u Beloj kući i direktno uvučeni u rijaliti, ali su uprkos svemu i brojnim raskidima i pomirenjima uspeli da opstanu i sačuvaju vezu koja im je zbog raznih situacija u "Eliti" sve vreme na staklenim nogama.

 

 

Po svemu sudeći, sada su rešili da odahnu i da likuju uživajući u luksuzu prvo u Crnogorskom primorju, pa zatim i u Hrvatskoj i to baš u Dubrovniku, koji Ahmićeva stalno pominje jer u njemu boravi tokom većeg dela godine. 

BONUS VIDEO: