MAJA I ŠA RASKRINKALI STANISLAVA I MIONU: Evo kako ZAUZETA DEVOJKA razgovara sa BIVŠIM DEČKOM - to govori sve o tome koliko voli SADAŠNJEG!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.07.2024 | 23:50


Bivši par više ne može da sakrije signale koje ne prestaje da razmenjuje pred svima u "Eliti".

Foto: Printskrin/RTV PINK
MAJA I ŠA RASKRINKALI STANISLAVA I MIONU: Evo kako ZAUZETA DEVOJKA razgovara sa BIVŠIM DEČKOM - to govori sve o tome koliko voli SADAŠNJEG!

Nakon što je u Belu kuću ušetao Milan Milošević nastao je opšti haos kada je počeo da čita pitanja gledalaca, a jedno od njih bilo je upućeno ljubavnom četvorouglu koji čine Maja Marinović, Stanislav Krofak, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Pitanje je galasilo:

- Da li ti je bilo simpatično koliko je Miona ljubomorisala na neke devojke i na tvoje putovanje u Budvu?!

Krofak je kroz osmeh odgovorio:

- Jeste, shvatio sam te stvari, jeste mi bilo smešno!

Foto: printskrin

Maja Marinković razvezala jezik o Mioni

Marinkovićeva nije odolela da se ne umeša i ne potvrdi sumnje da su ona i Ša tipovani.

- Ja ne znam koja zauzeta devojka tako razgovara sa bivšim dečkom - rekla je Maja, a voditelj je nastavio sa potpitanjima za Stanislava:

- Na koje devojke ti je ljubomorisala?!

- Ona je videla slike tih devojaka, to u kolima je ta... Nisam ništa imao. Taša (smeh). Lea je prva, ova druga je na kolenu i ova treća je Taša - odgovorio je Pantera.

Foto: printskrin

Stanislav Krofak odgovara Milanu i na potpitanja

- To mi govori koliko voli svog dečka, to mi je debilno pitanje: "S kim ideš u Budvu", jedva čekam, pitanja mi govore dosta, da vidim klipove - ubacio se Ša na sličan način kao Maja.

- Rekla sam da smo pričali o našem odnosu, sve ono što gledaoce zanima, pričao mi je imena, nisam ni znala za slovenku, znala sam za Leu. Pitali smo jedno drugo gde ćemo na letovanje, rekla sam i Ša, sve što sam mogla da pitam i za ljubav - zaključila je Miona.

BONUS VIDEO: