RASKID UŽIVO! Dokazano da Miona voli Stanislava, Ša izgoreo: "Ja sam sebe izblamirao ovde, a ona se i dalje folira..." NASTAO OPŠTI KARAMBOL U BELOJ KUĆI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.07.2024 | 23:59


Zahuktala se atmosfera u "Eliti", sve izašlo na videlo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
RASKID UŽIVO! Dokazano da Miona voli Stanislava, Ša izgoreo: "Ja sam sebe izblamirao ovde, a ona se i dalje folira..." NASTAO OPŠTI KARAMBOL U BELOJ KUĆI!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" nastao je opšti karambol kada je Nenad Aleksić Ša priznao da mu smeta što je Miona Jovanović previše hladna zbog cele situacije sa Stanislavom Krofakom.

Naime, prilikom komentarisanja u koje se na kraju uključila i Miljana Kulić tvrdeći da Miona ne sme pre finala da ostavi Ša, iako ga ne voli, u šta se i sam reper uverio, pa je cela situacija počela da deluje kao raskid uživo. 

- Ja stojim pri tome da su svi bili za to, naravno da je Miona kriva. Ona je uvek davala povoda za sve to, ja sam čak govorio da mi on nije adresa jer ona ga je dovukla ovde. Njena izlaganja i davanje za pravo da se komentariše - rekao je Ša, ali mu je Miona odbrusila:

- Možda je on pozvan zbog Mione, ali je došao zbog izvinjenja!

Foto: Printskrin

Nenad Aleksić Ša polako, ali sigurno, shvata da mu se bliži kraj s Mionom

Reper je nastavio da iznosi svoje sumnje javno, te je iz minuta u minut sve više gubio kontrolu.

- Ja mislim da je to jedan deo za ulazak, ali nije to primarno, ja stojim pri tome da to nije razlog ulaska. Ona je van ovog stola i sa strane jedno, sa druge strane je dobra, menja ponašanje prema meni u različitim situacijama, ispadam ja kao najveća budala i mentol koji je tera na neke stvari. Ona voli više da ćučori sa Lakićem nego sa mnom, ona misli da je duhovita, ali se blamira, ljudi misle da voliš bivšeg, moleban za pomirenje u hotelu i sve je kroz nešto da se proteže ova tema. Ja sam sebe izblamirao ovde, a ona se i dalje ovde folira i misli da je kul i gotivna - rekao je Ša, a onda je Kulićka ustala i zakucala oboje:

- Deluje mi da joj je ušao rijaliti u krv, bitno joj da je tema i našminkana i doterana. Ne nalazim opravdanje u njegovom ponašanju, on je budala pa budala. Ona zna da će on ispasti debil i zato ga ponižava, znala je odlično da se sve snima u hotelu i da će dolaziti pitanja, ona voli Stanislava i pomirila bi se sa njim, kad joj i odgovara toplo hladno, on pristaje na to sa 45 godina, mogao je da je napravi sa 20 godina. Rekao je da više neće da dozvoljava sve ovo, ja sam svesna svoje bolesti, ali ono je najgore što misli da je normalan.

Foto: Printskrin

Miljana Kulić raščivijala odnos Mione i Ša

BONUS VIDEO: