SKAMENILI SE OD STRAHA! Nakon izrečenih kazni Veliki šef uputio NOVO PISMO


IZVOR: Republika/M. Đ. - 04.07.2024 | 14:05


Haos!

Foto: Printskrin/RTV PINK
SKAMENILI SE OD STRAHA! Nakon izrečenih kazni Veliki šef uputio NOVO PISMO

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, koje je pročitao ovonedeljni vođa Uroš Rajačić.

Nakon što je pismo uneto u Belu kuću, takmičarima je pročitan i ovonedeljni izazov.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ukućanima se čita pismo

- Draga Elito, vreme je za izazov, neka se prijavi 24 dobrooljaca. Kad se prijave neka vođa izgovori imena. Kad se prijave treba da se podele u četiri grupe po šestoro, a kad se podelite napominjemo da ne možete da menjate grupe - glasilo je pismo, a takmičari su se odmah bacili na posao.

Ovo pismo je postavilo takmičare u akciju odmah nakon što su ga čuli. Svi su brzo reagovali, prijavili se za izazov i organizovali se u grupe kako je naređeno. Ova situacija je podigla tenziju među takmičarima, jer je svima bilo jasno da je pred njima još jedan zahtevan test snage, veština i timskog rada u "Eliti".

Jutro u beloj kući počelo je krajnje dinamično. Reper Nenad Aleksić Ša napravio je još jedan u nizu skandala. Njegovo jutro počelo je uletanjem u Mionin krevet, ali ga je ona hadnokrvno odbila i održala mu lekciju zbog toga što provodi čitav dan u krevetu, zbog čega je jutros i kažnjena, kao i još 13 takmičara spavalica. Reper, koji je pokušavao sve vreme da je probudi, je zbog njenih reči uleteo u crveno i počeo da lomi inventar po imanju, a nakon toga se potpuno slomio i osamio u dvorištu. Miona Jovanović ga je jedva pronašla i uspela da porazgovara sa njim. Kako će ovaj par prebroditi ove krize, ostaje nam da saznamo u budućnosti.

 

BONUS VIDEO: