TOTALNO UNIŠTENJE MIONE JOVANOVIĆ UŽIVO NA PINKU: Isplivao ključni dokaz o njenom pomirenju sa Stanislavom, Maja se kao furija spustila na nju!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.07.2024 | 17:45


Brutalna svađa Mione i Maje tokom današnje emisije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TOTALNO UNIŠTENJE MIONE JOVANOVIĆ UŽIVO NA PINKU: Isplivao ključni dokaz o njenom pomirenju sa Stanislavom, Maja se kao furija spustila na nju!

Maja Marinković i Miona Jovanović su i danas izazvale dramu u Beloj kući, kada su se posvađale tokom emisije "Pitanja gledalaca", a njihov najveći problem jeste Stanislav Krofak, zajednički bivši dečko. Miona i Maja su se zakačile zbog onoga što se dogodilo u hotelu, na medenom mesecu Mione i Stanislava, pa su krenule da se čašćavaju gnusnim uvredama:

- Očigledno je to nešto što nju kopka i muči, ja nikoga ne mogu da nagovorim ni na šta. Ja sam nju nominovala jer je ne podnosim, mislim da je jedan ozbiljan folirant. Ona se ponaša kao najveći mogući sadista prema ovom čoveku - rekla je Maja.

- Ti kao najveća paćenica - rekla je Miona.

- Ona je kao najgora provincijska profuknjača, pitala je u hotelu sve vezano za mene, maltretira ovog čoveka. Ona kaže za Ša da je najveći deda koji je čereči, folirant, ološ i sve najgore - rekla je Maja. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Mionu je zanimalo da li je Stanislav sam poslao ili je poslušao Maju. U slučaju da je sam poslao, onda bi to promenilo njegovu sliku o njemu. Valjda ćemo večeras videti klip - rekao je Đedović.

- Ja sam njega pitala zašto me on poslao jer ja njega nikada ne navodim - rekla je Miona.

- Ja uvek sam odlučujem. Meni se Miona zamerila, kao Ša i Maja. Ja sam nju naveo, jer sve radim po svom navođenju.

Naredno pitanje bilo je za Nenada Aleksića Ša.

- Kume, ode ti u Odabrane, džabe si se onoliko trudio - glasilo je pitanje, odnosno komentar.

- Nisam dobro, muka mi je da objašnjavam više. Kvrcnulo mi je jutros u glavi, pukao sam. Šta ima veze što sam u Odabranima, ne vidim šta menja. Vidim da sam 6 meseci u Odabranima od 7 meseci veze - rekao je Ša.

BONUS VIDEO: