ALEKSANDRA BESNI ZBOG UČESNICA ELITE, SAZNALA ZA CAREVU NOVU AFERU: Do samog početka rijalitija ju je VARAO, kamere zabeležile priznanje!


IZVOR: Republika/Š. P. - 04.07.2024 | 21:10


Ovo je konačan raskid.

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić
ALEKSANDRA BESNI ZBOG UČESNICA ELITE, SAZNALA ZA CAREVU NOVU AFERU: Do samog početka rijalitija ju je VARAO, kamere zabeležile priznanje!

Nakon što je Filip Car nedavno otkrio javnosti da se venčanje sa Aleksandrom Nikolić približava, mnogi fanovi su bili oduševljeni ovom vesti. Međutim, nedavni događaji su izazvali zabrinutost među fanovima, jer su Car i Nikolićeva po ko zna koji put prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama, što je obično znak da je došlo do novih nesuglasica. Iako se činilo da je ovo još jedan prolazna faza, oni i dan-danas nemaju jedno drugog na društvenim mrežama, pa nije jasno kako komuniciraju zbog ćerke, s obzirom da su i fizički udaljeni.

Filip i Aleksandra ni sada nisu otkrili detalje ove najnovije drame, koja je, kao i uvek, zabrinula njihove fanove i pitaju se kakav je sada problem nastao, kao i to da li će se pomiriti. Filipa neprestano spominju aktuelne učesnice rijalitija, pa nije isključeno da Aleksandri i to ne prija. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Filip i ja smo imali kontakt do mog ulaska u Elitu. Znam šta Aneli radi, dozivala je Cara svaki dan - rekla je Maja Marinković jednom prilikom.

Podsećanja radi, pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić, nedavno se uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom Carem, sa kojim je nedavno dobila ćerku Leonu. Kako se u prethodnom periodu spekulisalo po društvenim mrežama i domaćim medijima o njihovim navodnim svađama i žestokim sukobima, starleta sada tvrdi da su trenutno u dobrim odnosima, ali da neretko blokira oca svog deteta.

- Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je sa Leonom, istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam - rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO: