PUČE BRUKA U KRAGUJEVCU! Traže da se Miona HITNO VRATI, Stanislavu i Ša ZABRANJUJU ulazak! (VIDEO)


IZVOR: P. R. / M. P. - 05.07.2024 | 10:45


Komšinica kontroverzne pevačice razvezala jezik za Republiku!

Foto: ST/Nemanja Pančić, RTV Pink
PUČE BRUKA U KRAGUJEVCU! Traže da se Miona HITNO VRATI, Stanislavu i Ša ZABRANJUJU ulazak! (VIDEO)

Ekipa portala Republika posetila je juče Kragujevac i naselje Stanovo, gde živi pevačica Miona Jovanović. Porazgovarali smo i s njenom komšinicom koja nam je otkrila da misli da je Miona dobra devojka.

- Mislim da je dobra devojka. Po mom mišljenju je dobra - rekla nam je jedna gospođa, pa otkrila da ne podržava ni Nenada Aleksića Ša ni Stanislava Krofaka Panteru.

- Vezu sa Ša ne odobravam, katastrofa. I Stanislav je katastrofa. Treba da se vrati u Kragujevac sama - istakla je pevačicina komšinica, pa priznala da bi volela da ona pobedi.

- Pratila sam svadbu. Ništa naročito. Moj favorit... Ne znam šta da kažem, možda Miona. Miona do pobede, ali sama. Tu je naša, živi u komšiluku - dodala je ova gospođa za Republiku.

Foto: Republika

Mionina komšinica ne podržava ni Ša ni Stanislava

Podsećanja radi, Mionina druga sugrađanka nam je otkrila da ne podržava njen odnos sa Stanislavom, kao i da su joj najlepši par Anita Stanojlović i Anđelo Ranković.

- Ljubav... Ne znam šta je sa tim, nisu mi simpatični, mnogo se svađaju, najlepši par su mi Anita i Anđelo. Mislim da se Miona i Stanislav neće pomiriti jer tu je bilo nekih nesporazuma, oko te njene muzike... Ona je želela jednu muziku, on nešto drugo, našao joj je neke muzičare sa kojima će da sarađuje, druga vrsta muzike, a ona je želela narodnjake. E sad, Ša može da je progura, da bolje uspe u životu, ali kao par... Nisu pokazali neko veliko interesovanje jedno prema drugom - prokomentarisala je ona za Republiku, pa istakla da su njeni favoriti definitivno Anita i Anđelo.

- Anita je pokazala sve najbolje u odnosu sa Anđelom, mislim da je to prava i ljubav i prija, onako, lepo je videti tako nešto - dodala je ona.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mionina sugrađanka podržala Anitu i Anđela

BONUS VIDEO: