SESTRA MIONE JOVANOVIĆ RAZVEZLA JEZIK: Otkrila sve o PORODIČNOM SKANDALU i SUKOBU sa njom, pa priznala sve šta se dešava sada u kući!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.07.2024 | 12:15


Sestra Mione Jovanović otkrila sve o sukobu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SESTRA MIONE JOVANOVIĆ RAZVEZLA JEZIK: Otkrila sve o PORODIČNOM SKANDALU i SUKOBU sa njom, pa priznala sve šta se dešava sada u kući!

Takmičarka ,,Elite" Miona Jovanović ponovo se našla na osudi javnosti, jer je za svoju sestru izjavila ,,neka tamo". Dosta se spekulisalo da li joj je ona to zamerila, a kako bi razrešila sumnju, Mionina sestra je odlučila da se oglasi i odgonetne sve sumnje

Naime, na Mioninom zvaničnom Instagram profilu njena sestra je izdala obaveštenje, u kom navodi da one nisu rođene sestre, te da joj ne zamera što je imala takvu izjavu, kao i da će je podržavati do samog kraja rijalitija. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović Elita

 

- Iz nekog razloga stiže previše osuda na račun Mione, jer me je nazvala ,,nekom tamo sestrom", a ja joj vodim profil. Odgovorila sam jednoj osobu komentaru, ali ću i javno objasniti. Nas dve nismo rođene sestre i u momentu je izgovorila da sam neka tamo sestra aludirajući upravo na to da nismo rođene sestre - započela je Mionina sestra, pa nastavila:

- Moj komentar je samo sledeći, kada se budemo vratile 25 godina unazad i rodi nas ista majka, tada ću se uvrediti na to što je izjavljeno, do tada ne vidim šta je problem. Veliki pozdrav za sve prepodobne osobe koje pokušavaju da joj se uhvate za svaku reč, ja to neću dozvoliti i podražavaću je apsolutno do poslednjeg minuta trajanja rijalitija šta god uradila, a nakon toga se nastavlja stvarni život i sve ovo postaje samo ružna prošlost - završila je Mionina sestra obaveštenjem na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović Instagram

 

BONUS VIDEO: