PRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA BESNI! Posetili smo Fontanu - otkrivamo šta se dešava sa reperovim ocem i zbog čega su svi KIVNI na Mionu! (VIDEO)


IZVOR: M. K. V. / M. P. - 05.07.2024 | 16:15


Ekipa portala Republika danas je posetila reperov rodni kraj, a njegovi poznanici otkrili su nam šta se dešava u porodičnom domu Aleksića!

Foto: Nemanja Pančić, Antonio Ahel/ATAImages
PRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA BESNI! Posetili smo Fontanu - otkrivamo šta se dešava sa reperovim ocem i zbog čega su svi KIVNI na Mionu! (VIDEO)

Ekipa portala Republika danas je posetila Fontanu, rodni kraj Nenada Aleksića Ša. Na klupama kraj igrališta sreli smo njegove dugogodišnje prijatelje - muškarce koji ga poznaju otkad je bilo klinac. Oni su nam otkrili šta misle o reperovom ponašanju u rijalitiju i njegovom odnosu s Mionom Jovanović. POGLEDAJ GALERIJU

Kako su istakli, Ša poznaju kao "normalnog i opuštenog momka" i jedva čekaju da ga vide.

- Znamo Ša, ko ih je*e. Nek ih odje*e sve i ćao. On je bio dobar momak, normalan dečko. Nije mu se ništa desilo, ukapirao je da treba da odje*e sve ljude koji mu nisu potrebni - rekao nam je jedan gospodin, a zatim se nadovezao drugi:

- Ša je naš drugar iz kraja, kao klinca ga znamo. On je dobar momak. A to šta rade budale tamo s njim u rijalitiju, to je druga priča. Normalni ljudi se tako ne ponašaju. Nek uzmu kramp da zarađuju. On je zaradio od pesme i muzike pare. Ša, pozdravljaju te braća iz prvog bloka, budi jak samo - dodao je njegov prijatelj.

- Je*i svima mater ko krene na tebe - poručio je prvi gospodin iz kraja. POGLEDAJ GALERIJU

- Nemoj da te neko živcira! Dođi, popićemo, zamezićemo, kao po običaju. A te tamo odje*i. Kiza se nervira, normalno. Mi se nerviramo, a ne otac... Nenade, ne daj da te niko nervira. Dobar momak, boli glava, inteligentan. Kad nije u rijalitiju, tu je sa nama, dobar momak, opušten, pravimo ovde pasuljijadu - nadovezao se drugi gospodin.

Iako bi voleli da reper pobedi u rijalitiju, najbitnije im je da što pre izađe iz "Elite".

- Nije stvar u pobedi, stvar je da izađe i odje*e!

Ceo intervju možete pogledati na početku ovog teksta.

BONUS VIDEO: