PODIVLJALA MAJA SKOČILA NA STANISLAVA ZBOG MIONE: Stanislavu pala roletna, ovakvog ga niko nikada nije video!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.07.2024 | 17:45


Stanislav besan kao ris zbog Majinog ljubomorisanja.

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi3
PODIVLJALA MAJA SKOČILA NA STANISLAVA ZBOG MIONE: Stanislavu pala roletna, ovakvog ga niko nikada nije video!

Maja Marinković je odlučila da ne sačuva ni minimum dostojanstva, pa je nastavila da teroriše Stanislava Krofaka, zbog sinoćne emisije, gde je imala priliku da vidi snimak Mione Jovanović i njega na medenom mesecu.

Iako je shvatila da Stanislav i Miona ni dan-danas nisu emotivno raščistili i da on ne želi prihvatiti vezu sa njom, Maja je neprestano ispitivala Krofaka i očekivala da joj se opravda zbog svega:

- Mami i tati se nisam pravdao, a ne tebi - rekao je on.

- Kažeš da je nisi voleo, a hteo si da je ženiš. Kako to? - upitala je Maja. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Lepo - odbrusio je Stanislav.

- Brukaj se još malo i pravdaj nekome ko te nije voleo - dodala je Maja.

Podsećamo, sinoć su takmičari "Elite" dobili priliku da pogledaju snimke iz hotela, u kom su Miona Jovanović i Stanislav Krofak Pantera slavili medeni mesec. Reperu Nenadu Aleksiću Ša se slošilo, a pevačica se sve vreme pravdala, iako su je svi raskrinkali.

- Tebi samo što suza nije krenula - rekla je voditeljka Mioni Jovanović.

- Verovatno jer naš odnos pre i ovo sada, kada se sve spoji, izgleda kao vanserijska ljubav. Ja ne volim Stanislava, da smo imali poštovanja da se ne psujemo, ne vređamo, ne povisimo ton, to je tačno, naspram ovog odnosa, gde se psujemo, ja vređam, gde ja plačem i vrištim. Kada poredimo dva odnosa, ja bih prva rekla da je ovo normalniji odnos i da je ovo sreća, a da je ovo ništa, da gledam sa strane... Čim oni kažu da mi nije dobro, kada se nerviram ne izgledam srećno, ali ovo su gluposti zaista - rekla je Miona.

BONUS VIDEO: