OGLASILA SE MIONINA MAJKA NAKON ŠTO JE SE ĆERKA ODREKLA U ELITI: Hitno prekinula ĆUTNJU, poslala urgentnu PORUKU u Belu kuću (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 05.07.2024 | 19:20


Ša će pozeleneti od muke!

Foto: Printskrin/RTV PINK
OGLASILA SE MIONINA MAJKA NAKON ŠTO JE SE ĆERKA ODREKLA U ELITI: Hitno prekinula ĆUTNJU, poslala urgentnu PORUKU u Belu kuću (FOTO)

Majka aktuelne učenice rijalitija "Elita" Mione Jovanović, Danijela, ističe svoju podršku ćerki i njenom bivšem dečku, hrvatskom MMA borcu Stanislavu Krofaku, putem video snimaka koje redovno deli na svom Instagram profilu. Ova situacija je izazvala veliko interesovanje javnosti, posebno zbog nedavne objave u kojoj jasno stavlja do znanja da podržava Mionin odnos isključivo sa Krofakom, dok istovremeno izbegava upoznavanje sa njenim trenutnim dečkom, Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: instagram.com/bnastic.13

Mionina majka želi Stanislava za zeta

Naime, Danijela Jovanović je odlučila da javno pokaže svoju podršku Mioni i Stanislavu putem video snimaka koji prikazuju njihove zajedničke trenutke sa nedavno održane svadbe na imanju u Šimanovicma. Ovakav vid podrške izazvao je različite reakcije na društvenim mrežama, a čini se da je odluka majke da istakne podršku isključivo prema bivšem dečku svoje ćerke, izazvala dodatnu pažnju javnosti.

Ipak, još veću pažnju na internetu izazvala je Danijelina objava u kojoj jasno stavlja do znanja da ne želi upoznati Nenada Aleksića Ša, trenutnog dečka svoje naslednice. Ova izjava izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, a situacija dodatno intrigira javnost s obzirom na nedavne Mionine osude majke i sestre zbog objava na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/bnastic.13

Mionina majka ne želi ni da upozna Ša

S obzirom na to da je Jovanovićeva nedavno prozvala članove svoje porodice, javnost sa nestrpljenjem očekuje Mioninu reakciju na majčinu objavu.

BONUS VIDEO: