UŽIVO NA PINKU OBELODANJENA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SA MEDENOG MESECA: Ša dobio ključni dokaz LJUBAVI Mione i Stanislava, urla na sav glas!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.07.2024 | 22:45


Ša shvatio da ga je Miona sve vreme zavlačila.

Foto: printscreen/RTV Pink
UŽIVO NA PINKU OBELODANJENA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SA MEDENOG MESECA: Ša dobio ključni dokaz LJUBAVI Mione i Stanislava, urla na sav glas!

U toku je emisija "Pitanja novinara", u kojoj je Darko Tanasijević prikazao neoborive dokaze sa medenog meseca. Naime, Miona Jovanović je pokušala Nenadu Aleksiću Ša da zamaže oči, te mu je rekla da burmu nije mogla da skine, a Darko je pokazao fotografije, koje dokazuju da je Miona skinula prsten, a potom ga vratila na drugu ruku:

- Ovo je burma na tvojoj ruci danas, a sat je na drugoj ruci. Sutra si burmu prebacila na drugu ruku, tamo gde je i sat - objasnio je Darko Tanasijević.

- E, sad me već nerviraš, Miona, ovo je već bezobrazluk - dobacio je Ša.

- Ne znam šta da ti kažem, Darko, ne mogu da se pravdam. Možda sam prvu noć prebacila prsten - objasnila je Miona.

- Znam da nikad neće priznati svoju krivicu, ne mogu da verujem - nastavljao je Ša. POGLEDAJ GALERIJU

- Ja ne mogu da kažem nešto što bi trebalo... Stvarno ne znam, nisam razmišljala... Neću da pričam neke priče, nije mi bio bitan prsten, nije mi bio fokus, kad spavaš, natiču ti prsti - govorila je Miona.

Podsećamo, tokom dnevne emisije Ša je svima saopštio da ne odustaje od Mione:

- Devojka se pogubila i ne zna gde udara. Izgubila je svoje ja. Spas je za Mionu da ustane i kaže šta misli, bez da je neko uslovljava nečim - kazao je Mića tokom današnje emisije.

- Moraš da budeš realan, ovo je ona napravila - rekao je Ša.

- Ja svoju ženu branim, boli me k*rac. Pogubila se, ja je kapiram. Sad treba da pušimo k*rac. Sve što je Ša dobio je zasluženo. Miona, samo treba da slušaš sebe - rekao je Mića.

- Je l' tebi ovo normalan odnos? - pitao je Janjuš.

- Ja ne odustajem od nje, volim je. Muka mi je više da mi se mešaju. Ne zanima me šta će oni reći, ona sama donosi odluke - rekao je Ša.

BONUS VIDEO: