JELENA PREVARILA IVANA U ELITI, HITNO PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA! Učesnica uhvaćena u akciji sa ovim cimerom!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.07.2024 | 08:18


Skandal u Eliti, Ivan saznao da ga je supruga prevarila.

Foto: ATA Images
JELENA PREVARILA IVANA U ELITI, HITNO PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA! Učesnica uhvaćena u akciji sa ovim cimerom!

Nekoliko dana pre kraja rijalitija "Elita", unutar Bela kuće izbila je nova afera koja je uzdrmala takmičare i gledaoce. Bračni par Ivan Marinković i Jelena Marinković suočio se sa optužbama da je Jelena prevarila Ivana sa Urošem Rajačićem, što je dovelo do haosa za crnim stolom.

Tokom razgovora, učesnici su otkrili detalje koji su bacili novo svetlo na aferu. Stefani Grujić je otkrila da joj je Jelena priznala vezu sa Urošem Rajačićem dok su bili u zatvoru, dodajući da je Jovana Cvijanović takođe sumnjala u njihov odnos. Dodatno, Bojana Pavlović je priznala da je primetila čudnu komunikaciju između Jelene i Uroša, ali da nije reagovala na vreme. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ivane, praviš me mutavom, kao da ne znam šta ja da kažem - rekla je Jelena.

- Jelena, da li ovim što se priča, tebe Ivan sputava? - upitao je Darko.

- Ja imam dosta godina, meni niko ne govori šta ja da radim, ja sve znam. Meni je bilo loše prošle godine kada je on ove konzumirao alkohol. On je užasan od kako opet pije. Ne pije on mnogo, ali vidii se, sada sam ga pustila da pije tokom žurke - rekla je Jelena.

- Jesi ti normalna, šta ti pričaš o alkoholu?! - dodao je Ivan.

- Koliko si se putala žalila Stefani na Ivana? - upitao je Darko.

- Milion puta - dodala je Jelena.

- Je l' tako? E, razvodim se od tebe... Šta ti pričaš, ženo, umesto da objasniš ovo, uhvatili su te u mašinu - dodao je Ivan.

BONUS VIDEO: