NAGLI PREKID USRED EMISIJE! Voditeljka se obratila Maji i Aneli, pa ih dobro NARIBALA - OVO pitanje ih izbezumilo!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.07.2024 | 22:15


Voditeljka Sanja Marinković napravila haos u studiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NAGLI PREKID USRED EMISIJE! Voditeljka se obratila Maji i Aneli, pa ih dobro NARIBALA - OVO pitanje ih izbezumilo!

Današnja emisija "Magazin In" bila je prepuna uzbuđenja, a posebno je iznenadila scena u kojoj se voditeljka Sanja Marinković odlučno suprotstavila raspravi koja je izbila među gošćama. Učesnice "Elite" Anita Stanojlović, Milena Kačavenda, Miona Jovanović, Maja Marinković i Aneli Ahmić našle su se u vreloj polemici o vređanju u rijalitiju, kada je Sanja odlučila da preuzme kontrolu nad situacijom.

Foto: RTV PInk

Maja Marinković i Aneli Ahmić

 


Jedan od ključnih momenata emisije bio je kada je Aneli Ahmić istakla kako ju je Maja Marinković stalno ponižavala na nacionalnoj osnovi, te da joj je govorila uvredljive reči. Sanja Marinković je reagovala na ove tvrdnje, postavljajući pitanje da li je to zaista istina. Ahmićeva je tada objasnila da su i Maja i ona istog obrazovanja, te da obe imaju završenu srednju školu.

Voditeljka Sanja Marinković nije želela da dozvoli da se situacija dodatno zaoštrava, pa je odlučno preuzela kontrolu nad emisijom.

Foto: RTV PInk

Maja Marinković Magazin in

 

- Ma, na šta vam ovo liči... Pa, je l' lepo da se dve srednjoškolke pljuju i psuju na televiziji?" - kazala je Marinkovićeva, prekidajući raspravu svojim odlučnim stavom. Ova reakcija izazvala je prvo muk u studiju, da bi zatim svi prasnuli u smeh, uključujući i ostale gošće.

Ova scena iz emisije "Magazin In" definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti, a Sanja Marinković je još jednom pokazala svoju odlučnost i autoritet u vođenju emisije.

BONUS VIDEO: