OVO ĆE DISKVALIFIKOVATI ŠA! Šok PRIZNANJE Mione Jovanović, uhvaćena na KAMERI kako se poverava članu produkcije gde je imala VRELU AKCIJU sa Stanislavom!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2024 | 05:45


Mioni Jovanović sledi raskid posle ovog odgovora!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OVO ĆE DISKVALIFIKOVATI ŠA! Šok PRIZNANJE Mione Jovanović, uhvaćena na KAMERI kako se poverava članu produkcije gde je imala VRELU AKCIJU sa Stanislavom!

U poslednjoj emisiji "Magazina In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je takmičarke popularnog rijalitija "Elita". Među njima se našla i Miona Jovanović, koja je imala zadatak da odgovori na vrlo intrigantno pitanje - na kom najčudnijem mestu je vodila ljubav sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, kog je prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša u rijalitiju. Miona je bila svesna da će Nenad biti ljut ukoliko odgovori na ovo pitanje, ali voditeljka ju je podstakla da iznese odgovor.

Kada joj je postavljeno pitanje, Miona je bila u nezavidnoj situaciji. Ipak, hrabro je iznela odgovor da je najčudnije mesto za njihove intimne trenutke bio krevet. Ovo iznenađujuće otkriće je izazvalo šok i smeh u studiju, dok je Miona pokušavala da se izbori sa nezgodnom situacijom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita

 

- Kraj je - izjavila je Miona. 

- Kraj je kad ja kažem - poručila je voditeljka.  

- Pa nema najluđeg mesta, krevet, eto - rekla je Miona. 


Ovaj trenutak je definitivno bio jedan od vrhunaca emisije, jer su gledaoci imali priliku da čuju nešto neočekivano i neobično iz privatnog života takmičarke.

Nakon Mioninog izlaganja, nije bilo poznato kako će Nenad reagovati na ovu izjavu. Njihov odnos je već bio ispunjen tenzijom, pa je ovo otkriće dodatno začinilo njihovu već napetu situaciju. Ostaje da se vidi kako će se Nenad nositi sa novim saznanjem o Mioninim iskrenim rečima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 


Ovaj momenat je definitivno bio vrlo zanimljiv za sve koji prate ovaj rijaliti, jer je dodatno produbio kompleksne odnose između takmičara.

Emisija "Magazin In" je još jednom uspela da iznenadi gledaoce, pružajući im uvid u privatne živote takmičara rijalitija "Elita". Ovaj intervju je definitivno bio jedan od najzanimljivijih trenutaka emisije, a Mionino otkriće o najčudnijem mestu za intimne trenutke definitivno će ostati upamćeno kao nešto što je izazvalo pažnju javnosti.

BONUS VIDEO: