OVO ĆE ŠA OTERATI U LUDNICU! Miona priznala EMOCIJE posle MEDENOG MESECA, progovorila o Stanislavu i šta je sa njim IMALA u VEZI!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.07.2024 | 23:45


Miona Jovanović će ovim rečima slomiti srce Nenadu Aleksiću Ša!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
OVO ĆE ŠA OTERATI U LUDNICU! Miona priznala EMOCIJE posle MEDENOG MESECA, progovorila o Stanislavu i šta je sa njim IMALA u VEZI!

Gošće u novom izdanju emisije ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković bile su takmičarke ,,Elite" Aneli Ahmić, Maja Marinković, Miona Jovanović, Milena Kačavenda i Anita Stanojlović. Ono što je voditeljku zanimalo jeste da Miona odgovori o kakvom je muškarcu maštala, a kakvo je zapravo dobila?

- Šta je to o čemu se razmišljale kada je reč o muškarcu kog ste zamišljale, a šta vam se zapravo ostvarilo? - upitala je Sanja.

Foto: RTV Pink

Miona Jovanović Magazin in

 

- Sanjala sam ostvarenu osobu. Uvek sam maštala o tome da to bude muzičar, što mi se i ostvarilo. Želela sam nekog ko mi potpuno veruje, to mi se nije ostvarilo. Ša stalno sumnja u mene, na moju veliku žalost. Ranije sam uvek mogla da računam da će osoba uraditi ono što ja želim, a sada ne mogu da računam na to - priznala je Miona.

Mnogi su pomislili da će ovo slomiti srce Mioninom sadašnjem dečku Nenadu Aleksiću Ša sa kojim ima svakodnevne sukobe zbog velike doze nepoverenja koje imaju jedno u drugo. 

- Sanjam da nađem stabilog muškarca, koji mi je posvećen i koji će se lepo ponašati prema mojoj ćerkici, to mi je najvažnije - rekla je Aneli.

Nakon toga, Aneli je iskoristila priliku da otkrije koji trenutak je bio prekretnica da promeni mišljenje o muškarcima.

Foto: RTV Pink

Miona Jovanović Magazin in

 

- Sada često razmišljam kako da nađem nekog, kad me je izdao neko kome sam verovala. Mislila sam da ćemo Janjuš i ja imati dete i biti srećni. Jednostavno sam se u potpunosti predala tom odnosu. Bila sam sigurna da je sa mnom spreman na sve, ali sam izmanipulisana - kazala je Aneli.

BONUS VIDEO: