ŠA SAZNAO ZA PLAN MIONINIH RODITELJA! Aleks Nikolić otkrila reperu ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU Jovanovićeve i Krofaka - ŠOK!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.07.2024 | 09:15


Promenio boje od očaja!

Foto: printscreen/RTV Pink
ŠA SAZNAO ZA PLAN MIONINIH RODITELJA! Aleks Nikolić otkrila reperu ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU Jovanovićeve i Krofaka - ŠOK!

Aleksandra Nikolić, pobednica poslednje sezone "Zadruge", bila je gošća večerašnje emisije "Pitanja starih elitara" kod Dušice Jakovljević gde je otvoreno govorila o svojim iskustvima i mišljenjima vezanim za aktuelnosti u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

Jedna od glavnih tema večeri bila je Aleksandrina turbulentna veza sa bivšim zadrugarom Filipom Carem. Nikolićeva je istakla da više ne veruje da sa Filipom može biti emotivni partner, naglašavajući da su stvari između njih završene.

Kasnije, Aleksandra se osvrnula na trenutne ljubavne zaplete unutar rijalitija, posebno ističući ljubavni višeugao koji čine Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Stanislav Krofak i Maja Marinković. Oštro je komentarisala situaciju između Ša i Mione, tvrdeći da Ša treba da nađe ženu svojih godina koja deli iste životne vrednosti, umesto što juri mlađe devojke poput Mione, Vanje Ignjatović ili Tare Simov. Smatra da njih dvoje nemaju perspektivu zajedno, posebno kad bi Miona došla kući svojim roditeljima.

Govoreći o Stanislavu, Aleksandra je istakla da je on pokazao izuzetnu kulturu i da nije primetila loše osobine kod njega. Takođe je prokomentarisala Maju, smatrajući da je Maja pokušavala da se nametne Stanislavovoj ćerki, te da bi Stanislav i dalje mogao gajiti osećanja prema Mioni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

 

- Šaki je napravio takvu sprdnju od sebe, meni je njega tako žao. Ša je velika muzička zvezda, ne znam da li ima nastupe, ali kad sam prvi put ušla sa njim u rijaliti meni je to bilo "uvau" jer sam slušala njegove pesme kao klinka. On je toliko prsao sa mozgom. On je mladolik, jedan od pedantnijih, ali ne znam šta se desi sa njim kad se zaljubi. Ja sam toliko puta htela da podelim njegov klip da se zezam, ali znam da bi se on naljutio kad bih to uradila. Kako je moguće da ga svaka žena dovodi do ludila? Ša mora da nađe ženu svojih godina i da iste stvari žele. Ne možeš da juriš klinku! Miona treba da ode na jedan odmor! Od Ša i Mione nema ništa, nju roditelji kad budu videli, kad bude došla kući, Ša ne postoji! Stanislav je kulturan, nisam videla jednu njegovu lošu osobinu! Maja je htela da se dokazuje Stanislavovoj ćerki. Mislim da Stanislava Miona i dalje voli, pogotovo onaj hotel i ona pitanja. Pokajala se, sigurno - rekla je Nikolićeva.

Ša je pratio ovo izlaganje i menjao boje. Šta će se desiti zaista u spoljnom svetu, saznaćemo uskoro.

BONUS VIDEO: