STIGLE LOŠE VESTI IZ SPOLJNOG SVETA! Ivana Šopić prenela hitnu informaciju, u Beloj kući nastao MUK!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.07.2024 | 10:15


Učesnici zanemeli od šoka.

Foto: Instagram.com
STIGLE LOŠE VESTI IZ SPOLJNOG SVETA! Ivana Šopić prenela hitnu informaciju, u Beloj kući nastao MUK!

Nakon što su Odabrani ove nedelje izglasali da Ivan Marinković i Bojana Pavlović odu u borbu za opstanak zajedno sa Miljanom Kulić, došlo je vreme da saznamo koji takmičar je dobio najmanju podršku publike. Voditeljka Ivana Šopić je saopštila da je rezultat glasanja 20-9 u korist Miljane, te je ona upućena u izolaciju. Ovaj neizvestan trenutak je izazvao napetost među takmičarima, dok su se gledaoci sa nestrpljenjem pripremali da vide ko će se pridružiti Miljani.

Ivana Šopić je zatim obavestila ukućane da je Nikola Lakić nominovan od strane publike, što je izazvalo iznenađenje među takmičarima. Uzbuđenje je dostiglo vrhunac, a atmosfera u kući se značajno zategla dok su se takmičari suočavali sa neizvesnošću. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Bebica je za razliku od Zole pokazao ljudskost, a Zola nije pokazao brigu. Voleo bih da Bebica jednom otvori dušu i da kaže. Ja sam prošli put rekao da Miljanu neću da nominujem, nego u odnosu na ljude za stolom jer je jako ružno da se oprašta. Bojana je sa njom prekinula svaki ontakt i to poštujem, a ostali ljudi joj popuštaju, pa joj daju kritike kad su nominacije. Bebica mora da shvati da je Miljana njegov izbor. Šta li se desilo u Nišu te noći, nikad nećemo saznati. Miljana pati za emocijom, ona je istrošena i više nema snagu. Ona više ne može da opstane - nastavio je Mića.

- Zoli nemam šta da odgovaram, nebitan je. On je 176.000 evra mojih prokockao i o tome me je sramota da pričam - vikala je Miljana.

- Da li sam bio na tvojoj strani kad te je zvao i tražio pare i rekao da ide za Ameriku? Da li sam te tad mrzeo? - upitao je Mića.

 

 

- Da, dala sam mu. Znaš i tvoj drug koliko para mi je dao. Tad si rekao istinu. On je mene iskoristio i uzeo mi je novac. Meni mama ne treba dinar da da - priznala je Kulićeva.

- Miljana, ostaviću te da samu sebe gaziš - poručio je Mića.

BONUS VIDEO: