CAR ODUZIMA ALEKSANDRI DETE, DEJAN DRAGOJEVIĆ STOJI IZA SVEGA: Haos nakon sinoćne emisije, niko nije ni sanjao da će doći do toga!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.07.2024 | 14:15


Dejan Dragojević i Filip Car se udružili protiv Aleksandre.

Foto: ATA Images, youtube.com/printscreen/AlexMima98
CAR ODUZIMA ALEKSANDRI DETE, DEJAN DRAGOJEVIĆ STOJI IZA SVEGA: Haos nakon sinoćne emisije, niko nije ni sanjao da će doći do toga!

Aleksandra Nikolić, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", sinoć je gostovala u emisiji kod Dušice Jakovljević gde je otvoreno govorila o aktuelnim dešavanjima u "Eliti". Nakon što je komentarisala neke od takmičara, Nikolićeva se osvrnula na svoj odnos sa Filipom Carem, ocem svog deteta.

Komentarišući Maju Marinković, Aleksandra je izrazila mišljenje da je moguće da se Maja pomiri sa njenim bivšim partnerom, Filipom Carem, nakon završetka rijalitija "Elita". Ova pretpostavka izazvala je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja.

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Ona je istakla da je Filip "okej otac", ali da će ona sama odgajati ćerku, s tim što je Car može videti kad on to poželi. Aleksandrin bivši izabranik, Dejan Dragojević, prokomentarisao je raskid Nikolićeve i Filipa, pa poručio Caru da će biti uz njega kada se bude borio za svoju ćerku. Dejan je zahvalan Caru na svemu, pa je odlučio da mu se oduži za brojne situacije u kojima mu je Filip pomogao:

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević

 

– Njih dvoje stalno raskidaju. Ostali su na nivou blokiranja na Instagramu, iako su dobili nešto što bi trebali da im menja život iz korena. Ja ću svakako biti na Filipovoj strani kada se bude borio za svoje dete. On je neko ko mi je pomogao dosta u životu, dva puta. Prvi put kada sam se razveo od one spodobe, a drugi put kada je uzeo ovu i uradio nešto što se, hvala Bogu, meni nije dogodilo – rekao je Dejan za domaće medije.

BONUS VIDEO: