MIONI STIŽE PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Reči njene majka KIDAJU DUŠU u delove, Ša će poludeti kada bude saznao!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2024 | 16:45


Objavljene fotografije iz detinjstva Mione Jovanović!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONI STIŽE PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Reči njene majka KIDAJU DUŠU u delove, Ša će poludeti kada bude saznao!

Miona Jovanović je postala jedna od centralnih figura u rijalitiju "Elite", privlačeći pažnju javnosti svojim emotivnim vezama i turbulentnim odnosima sa ostalim učesnicima. Posebno se spekuliše o njenom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša, kao i o njenoj prošloj vezi sa Stanislavom Krofakom.

Iako se Miona Jovanovićeva porodica nije direktno oglasila povodom njenog učešća u rijalitiju, njeni bližnji nisu mogli da sakriju podršku na društvenim mrežama. Pevačicina majka redovno objavljuje fotografije sa ćerkom na Instagramu, a nedavno je podelila i sliku iz Mioninog detinjstva. Ovaj gest može se protumačiti kao izraz nestrpljenja za Mioninim povratkom kući i ponovnim uspostavljanjem mira u porodici.

 

 


Dok se javnost pita da li će Miona uspeti da izgladi porodične odnose nakon izlaska iz rijalitija, ostaje nam da ispratimo dalji razvoj događaja. Sa velikom pažnjom prate se njeni koraci kako unutar kuće "Elite", tako i van nje, a jedno je sigurno - Miona Jovanović i dalje će biti tema brojnih diskusija i analiza.

 

 

Sinoć su učesnici Elite odgovarali na pitanja nekadašnjih cimera, pa je tako Vanja Živić upitala Nenada Aleksića Ša da li postoji granica u njegovom ponižavanju. Dok je on izlagao, Miona Jovanović se uključila, pa spomenula njegovu bivšu suprugu, Vanju Ignjatović, te poručila da je ona Nenadova karma:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Reci mi da li postoj granica u tvom ljubavnom odnosu jer konstatno prostavljaš granice i prelaziš i koja bi to ila? Šta treba da se desi da bi prekinuo odnos? - pitala je Vanja.

- Sve ove gluposti koje sam preživljavao, žao mi je samo što nisam video njegov prilazak njemu njoj. Sve mi je bolesno, ali čekam napolje. Svestan sam da me zaj*bava i podj*bava. Ja sam to dopustio. Ja to da nisam dopustio, već par godina sam jako ranjiv i kad sam ušao ovde, a ona je uspela da prodre u ceo sistem. Sam sam kriv i sam sam dozvolio, može joj se. Ja idem do bolesne granice, pa me odjednom nema. Posle kreće mržnja od tih žena, pa pokajanje - pričao je reper.

BONUS VIDEO: