ŠA POTPUNO ONEMEO NA OSEĆAJ BLAMA: Ovo niste mogli da vidite u emisiji, snimak DOKAZUJE sve! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2024 | 21:45


Nenad Aleksić Ša dotakao samo dno blama!

Foto: Printskrin/RTV PINK
ŠA POTPUNO ONEMEO NA OSEĆAJ BLAMA: Ovo niste mogli da vidite u emisiji, snimak DOKAZUJE sve! (VIDEO)

U poslednjem snimku koji je objavljen na Instagramu, ponovo se javnost zapitala kakva je zapravo veza između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Naime, nakon sinoćne emisije "Nominacije", snimak je zabeležio trenutak kada je Ša bio taj koji je spremao večeru i prao sudove umesto svoje devojke Mione Jovanović.

Ovaj događaj nije prošao neprimećeno među gledaocima rijalitija "Elita", a društvene mreže su brzo preplavile komentari koji su se uglavnom odnosili na to kako se Mina "opet izvukla" i kako je Ša "ponovo nasamaren". Mnogi su se pitali da li je ovo samo još jedan u nizu primera gde se Mina koristi Nenadom za obavljanje svakodnevnih kućnih poslova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 


Dok jedni osuđuju Mionino ponašanje i smatraju da zloupotrebljava odnos sa Ša, drugi su pružili podršku Mioni, tvrdeći da je možda bila umorna ili da je imala neki drugi razlog zbog kojeg nije mogla da se posveti pripremi večere i pranju sudova.

Ovaj događaj ponovo je stavio odnos Mine i Ša u centar pažnje javnosti, koja već duže vreme prati njihovu vezu i pokušava da razume dinamiku njihovog odnosa. Ovo nije prvi put da se njihov odnos našao na udaru javnosti, ali svaki novi događaj samo produbljuje misteriju koja okružuje njih dvoje.

Dok javnost i dalje spekuliše o prirodi njihovog odnosa, ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati u rijalitiju "Elita" i da li će se Mina ili Ša oglasiti povodom ovog događaja. Jedno je sigurno - ova tema će i dalje biti predmet interesovanja javnosti, kako u rijalitiju, tako i van njega.

 

BONUS VIDEO: