KROFAKOVA MAJKA GRCA U SUZAMA: Pink objavio ŠOK SNIMAK, priznala sve o Mioni, pa Maju ODUVALA kao prašinu!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2024 | 18:45


Majka Stanislava Krofaka otkrila kakvo mišljenje ima o njegovim devojkama!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
KROFAKOVA MAJKA GRCA U SUZAMA: Pink objavio ŠOK SNIMAK, priznala sve o Mioni, pa Maju ODUVALA kao prašinu!

U novom izdanju "Rijaliti rešetanja", voditelj Jovan Ilić razgovarao je sa majkom Stanislava Krofaka, Dobrilom. Ona je iznela svoje mišljenje o Stanislavljevom učešću, kao i o svadbi sa bivšom potencijalnoj snajkom Mionom Jovanović, a otkrila je i da li bi volela da njen sin uđe u ''Elitu 8''.

Jedan od ključnih događaja ''Elite'' definitivno je svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, koja je potegla brojna pitanja. Naime, učesnici zajedno sa celom nacijom već mesecima sumnjaju da se njihova ljubav nije ugasila, te predviđaju njihovo pomirenje u neko skorije vreme. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Kao majka, ponosna sam na njega, ponosna je cela njegova porodica, kao i podrška. Jedva čekamo da ga vidimo. To je za njega jedno veliko iskustvo, u kom smo ga mi podržali - počela je Dobrila, a nije krila suze. 

Prokomentarisala je njegovu svadbu sa Mionom Jovanović, a na pitanje o Maji Marinković, Dobrila je poručila da je najbolje da tu temu preskoči, jer ne želi komentarisati. 

- Ispratila sam, to je igra i on je dobro odradio svoj zadatak. To je i najbitnije, nije bilo greška. Mionu i Maju ne bih komentarisala - nastavila je Dobrila.

Za sam kraj razgovora, Dobrila je otkrila da li će Stanislav ući u narednu sezonu, ,,Elitu 8":

- Ne, to je iskustvo, koje je on morao da prođe. Eto, video je i nema potrebe za osmicom - kazala je ona.

BONUS VIDEO: