"NEĆEŠ MOĆI DA JE IMAŠ ČAK I DA NE BUDE SA MNOM"! Ša zapenio na Stanislava Krofaka - UDARIO NIKAD NIŽE


IZVOR: Republika/M. Đ. - 08.07.2024 | 02:00


Snimak zapalio mreže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"NEĆEŠ MOĆI DA JE IMAŠ ČAK I DA NE BUDE SA MNOM"! Ša zapenio na Stanislava Krofaka - UDARIO NIKAD NIŽE

Odnos repera Nenada Aleksića Ša i njegove devojke Mione Jovanović ne prestaje da intrigira javnost. Nenadovo ponašanje je gotovo svima zabrinjavajuće jer smo čitave sezone mogli da pratimo reperove dramatične reakcije.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ša

Reperove reakcije su još više pogoršane nakon ulaska Stanislava Krofaka, bivšeg Mioninog momka, kog je umeo u svom stilu da proziva jer nije verovao da može doći do situacije da Mionin prevareni dečko uđe u rijaliti, iako je gostovao po emisijama.

Na snimku koji u poslednje vreme kruži društvenim mrežama može se videti Ša, koji se pobedonosno naslađuje time što je MMA borcu skinuo devojku.

- Miona i Ša šalju Stanisavu ljubav - stoji u opisu snimka.

- On sad po emisijama može da plače, a ja mogu da ljubim jače moje mače! Pozdrav za Stanislava, ja ću uvek biti Ša, ti ćeš uvek biti amaterski MMA! Razumeš?! Ne možeš da je imaš! Nećeš je vratiti nazad i da bude i da ne bude sa mnom! Neće doći do tebe! Evo da vidi Stanislav kako izgledaju lepi ljudi. Evo ga kadar. Izvoli, daj samo jedno srce da mu pošaljem. Šaljemo ljubav, Stanislave! Cmok, cmok - govorio je Ša, držeći devojku i praveći šakama simbol srca, demonstrirajući svoje preuzimanje situacije i dominaciju nad njihovim odnosom.

Ovaj momenat dodatno je zaoštrio javnu percepciju Nenada Aleksića Ša i njegovog odnosa s Mionom, ističući problematične aspekte njihove veze i njegovu sklonost ka dramatičnim javnim izjavama.

BONUS VIDEO: