KROFAKOVI PRIJATELJI UNIŠTILI ŠA - Stigla poruka iz Zagreba, OVO će ga totalno razvaliti!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2024 | 20:45


Prijatelji Stanislava Krofaka razvezli jezik o Mioni Jovanović!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
KROFAKOVI PRIJATELJI UNIŠTILI ŠA - Stigla poruka iz Zagreba, OVO će ga totalno razvaliti!

U novom izdanju "Rijaliti rešetanja", voditelj Jovan Ilić razgovarao je sa prijateljima Stanislava Krofaka. Oni su otkrili šta misle o njegovom mogućem pomirenju sa Mionom Jovanović, kao i o Krofakovoj bivšoj supruzi.

Jedan od ključnih događaja ''Elite'' definitivno je svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, koja je potegla brojna pitanja. Naime, učesnici zajedno sa celom nacijom već mesecima sumnjaju da se njihova ljubav nije ugasila, te predviđaju njihovo pomirenje u neko skorije vreme.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović Elita

 

Prvo su otkrili šta misle o čuvenoj rijaliti svadbi, kao i o Mioninom i Krofakovom potencijalnom pomirenju.

- To je nešto da malo dignu vatru, još što je Ša bio kum. Mislim da je to dobra stvar, diglo je atmosferu - rekao je Stanislavljev drug.

- Stanislav se drži svoje reči i ako je odlučio da prekine sa Mionom, onda je to to - rekao je Stanislavljev drugi prijatelj.

Foto: Printscreen/TV Pink/youtube.com

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Mislim da tu nema greške ni u rijalitiju. Nema tu hemije, mislim da je sve uzalud, ako Miona išta pokušava - kazao je njegov drug.

Zatim, ispričali su pozadinu njihove veze.

- Miona je pevala po Zagrebu, on je kupio kuću i počeli su da žive zajedno. Imali su neki dogovor pre Elite i ona se nečeg nije pridržavala. On je okačio neki stori, njoj su to pokazali i ona je počela da šara sa Ša. Stanislav je uvek gledao samo posao, trening i ženu. Bile su neke rasprave, nije joj davao da peva po rupama, ali ona nije htela da ga sluša - otkrio je Krofakov drug.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Stanislav Krofak medeni mesec

 

- Pala je s konja na magarca definitivno. Koliko sam video, on je malo lud i ta veza nije normalna - odgovorio je Stanislavljev prijatelj.

- Ša i naš Pantera ne idu u jednu rečenicu. Ša se ponaša predetinjastvo, a Stana je staložen. Boli ga briga da se svađa - rekao je njegov drug.

BONUS VIDEO: