STRAVIČNI BOLOVI MAJE MARINKOVIĆ: Alarmantno stanje starlete, PADALA U NESVEST, takmičari se ŠOKIRALI zbog scena!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2024 | 22:45


Maja Marinković otkrila detalje koji su šokirali javnost.

Foto: Printskrin/RTV PINK
STRAVIČNI BOLOVI MAJE MARINKOVIĆ: Alarmantno stanje starlete, PADALA U NESVEST, takmičari se ŠOKIRALI zbog scena!

Tokom današnjeg popodneva u rijalitiju "Elita", starleta Maja Marinković otvorila je dušu svojim cimerkama Mileni Kačavendi i Slađi Lazić o svojoj nedavnoj operaciji zadnjice. Maja je podelila sa njima da je imala velike bolove nakon operacije, te da je prošla kroz veoma težak period.

- Umirala sam dve nedelje, nisam mogla da idem u WC, padala sam u nesvest od bolova - ispričala je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

 Ove reči su sigurno izazvale zabrinutost kod njenih cimerki, ali i kod publike koja prati rijaliti.


Otkrivanje Maje Marinković o teškom periodu oporavka nakon operacije zadnjice izazvalo je veliku pažnju javnosti. Operacije estetske hirurgije često se prikazuju kao bezbolne i brze, ali Maja je svojim iskrenim izjavama pokazala da to nije uvek slučaj.

Ovakva iskustva, iako retka, podsećaju nas na to da svaka operacija nosi određene rizike i zahteva pažljiv i odgovoran pristup kako bi se osiguralo što lakše i bezbednije iskustvo za pacijenta.

U galeriji ispod možete pogledati kako izgleda sada Majina zadnjica: POGLEDAJ GALERIJU

Maja Marinković je sigurno dobila podršku i saosećanje od svojih cimerki, ali i od gledalaca rijalitija koji su sada svesni kroz šta je Maja prošla. Ovo iskustvo je svakako ojačalo njihovu vezu i omogućilo im da se međusobno podrže u teškim trenucima.

Očekuje se da će ova iskrenost Maje Marinković pokrenuti razgovore o važnosti otvorenog i iskrenog razgovora o estetskim operacijama i njihovim potencijalnim rizicima.

BONUS VIDEO: