PRODUKCIJA IH SPOJILA PRED SAM KRAJ "ELITE"! Anita i Matora u strastvenom zagrljaju - GUTAJU SE MEĐUSOBNO


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.07.2024 | 23:15


Sve pršti od strasti!

Foto: Instagram.com/RTV Pink Printscreen
PRODUKCIJA IH SPOJILA PRED SAM KRAJ "ELITE"! Anita i Matora u strastvenom zagrljaju - GUTAJU SE MEĐUSOBNO

Još samo šest dana deli nas od završetka najpopularnijeg šou-programa u Srbiji. Rijaliti "Elita" je ponovo oduševio gledaoce koji su tokom sezone prolazili kroz razne emotivne faze zajedno sa svojim omiljenim učesnicima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

 

Produkcija "RTV Pink" je putem zvanične stranice podsetila na najlepše trenutke iz ove sezone "Elite", naglašavajući momente ljubavi i sreće zaljubljenih parova koji su ostavili dubok trag. Elitari su toliko bili zaneti u momentu kada ih je kamera snimala i doslovno se gutaju međusobno, što snimak i dokazuje.

- Niko se ne voli kao naši učesnici "Elite". Do superfinala ostalo je još samo 6 dana, a mi vas podsećamo na najveće ljubavi koje su obeležile ovu sezonu Elite. Spektakularno superfinale Elite 7, subota 13.07. u 21:00, TV Pink - stoji u opisu snimka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

Jedan od parova koji je posebno privukao pažnju i izazvao veliku emotivnu reakciju publike su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković. Njihova veza bila je tema brojnih komentara i razgovora među fanovima širom regiona. Njihov odnos je bio centralni deo ove sezone "Elite", obogaćujući rijaliti dramom, romantikom i neizvesnošću.

Na društvenim mrežama, Anita i Anđelo su bili tema broj jedan, gotovo bez izuzetka. Njihova priča je inspirisala mnoge gledaoce svojom autentičnošću i dubinom emocija koje su delili pred kamerama.

Foto: Instagram.com/RTV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Ono što je svima poznato je i činjenica da je Anita u "Elitu" ušla kao bračna partnerka Jovane Tomić Matore, što je budno oko rijaliti kamera takođe zabeležilo i prikazalo na pomenutom snimku.

Foto: Instagram.com/RTV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Superfinale sedme sezone "Elite" zakazano je za subotu, 13. jula u 21:00 časova na TV Pink. Očekuje se spektakularan završetak sezone koji će okupiti pažnju gledalaca širom zemlje, i obećava uzbudljive trenutke, iznenađenja i emotivne vrhunce.

Rijaliti "Elita" je tokom godina postao sinonim za zabavu, ali i za dublje emotivne veze koje se rađaju među učesnicima. Ova sezona nije izuzetak, pružajući gledaocima uvid u živote ljudi koji hrabro koračaju kroz izazove pred kamerama, deleći svoje radosti i tuge sa publikom koja ih podržava.

Dok se bliži kraj ove sezone, fanovi "Elite" već sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se završiti priče njihovih omiljenih učesnika, uključujući i sudbinu Anite i Anđela, čiji će put nakon rijalitija sigurno ostati tema interesovanja i posle završetka emisije.

BONUS VIDEO: