STANIJI SE OSTVARILA NAJVEĆA ŽIVOTNA ŽELJA! Veliko slavlje u domu starlete, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.07.2024 | 23:45


Podelila predivne vesti!

Foto: printskrin instagram
STANIJI SE OSTVARILA NAJVEĆA ŽIVOTNA ŽELJA! Veliko slavlje u domu starlete, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE!

Starleta Stanija Dobrojević danas je obradovala svoje pratioce na Instagramu objavom da je za nju danas poseban dan - njenom ljubimcu psu Pablu treći je rođendan! Dobrojevićevoj se ostvarila najveća životna želja - da u miru i radosti proslavi ovaj dan sa svojim mezimcem.

Starleta se potrudila da ovaj dan bude poseban za njenog četvoronožnog prijatelja, pa je sa njim pozirala u naručju, ne skidajući osmeh sa lica. Uz njih je bila i posebna rođendanska torta koja je sigurno obradovala slavljenika.

 

 

- Rođendanski parti! - kratko je napisala Stanija u opisu fotografije koju je podelila, a čestitke su odmah počele da pristižu sa svih strana.

Osim što je poznata po svom prisustvu u medijima, Stanija je nedavno bila u centru pažnje javnosti zbog svog emotivnog odnosa sa partnerom Asminom Durdžićem, bivšim partnerom učesnice "Elite" Aneli Ahmić. Javno je iznela detalje o njihovom odnosu, privlačeći pažnju svojih fanova svojom iskrenošću i otvorenošću.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević

- Koliko puta sam ja rekla zbogom i medijima i rijalitiju i muzičkoj karijeri, odem u Ameriku i nema me i da ja u Americi upoznam dečka iz Austrije i da me ova priča vrati u epicentar, to je samo sudbina! Mislim da je sada došao momenat da stvari izlaze na videlo. Na društvenim mrežama su mi pisali da će me prevariti, da je prevarant, da će me opljačkati. Ja sam se sklonila u Ameriku, dođem u Srbiju, pa majka od dotične (Aneli) se slika ispred zgrade, njena sestra se uključi i kaže da branim da on šalje pare devojčici...Nevezano da li ćemo mi ostati zajedno ili ne, mi možemo da osnujemo porodicu i živimo zajedno, možda i ne, ali mi se dopada što smo mi individue za sebe - rekla je tad Stanija za "Premijeru".

Stanija Dobrojević nastavlja da intrigira svoje pratioce ne samo svojim profesionalnim angažmanima, već i svojim privatnim životom koji često deli sa javnošću putem društvenih mreža. Njen odnos sa psom Pablom još je jedan primer koliko joj je stalo do svojih najbližih, bilo da su oni sa dve ili četiri noge.

BONUS VIDEO: