MIONA PRODALA RODITELJE ZBOG ŠA: Surove reči koje je UŽIVO u programu uputila PORODICI kidaju dušu!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.07.2024 | 09:15


Miona Jovanović progovorila o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONA PRODALA RODITELJE ZBOG ŠA: Surove reči koje je UŽIVO u programu uputila PORODICI kidaju dušu!

Prošle noći Miona Jovanović razgovrala je s voditeljem Darkom Tanasijevićem, a ona je sada prvi put priznala da je donela odluku da će nakon Superfinala "Elite" otići pravo kod Nenada Aleksića Ša

Mnogi su ovo shvatili kao izdaju roditelja, te se Miona prisetila da je njenoj mami na dan finala rođendan, ali da joj je svakako lakše da prespava kod Nenada, nego da sa roditeljima ide da uživa nakon deset meseci odsustva. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović "Elita 7"

 

- Definitivno ću biti kod Ša, ali imam problem jer je 13. rođendan moje majke, baš kad je finale. Meni bi svakako lakše bilo da prespavam kod njega, pa onda sutra kod njh, ali problem je jer je mojoj mami rođendan - istakla je Miona.

- Zbog tvojih nekih izajava daješ za pravo da on vrši pritisak na tebe da moraš kod njega - dodao je Darko.

- Ne, to nije tako. Ja njega stvarno volim i da me na nešto tera, to bi se znalo. Moram prvo da vidim s roditeljima napolju da li će se ljutiti ako odem prvo veče kod njega - kazala je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović "Elita 7"

 

- Da li misliš da oni neće imati zamerke posle nekih stvari - upitao je Darko.

- Ne može da mi bude ravna linija ako oni budu imali zamerke, ali opet smatram da treba da poštuju moje odluke - rekla je Miona.

- Kako su ti izgledale uspomene sa Stanislavom - upitao je Darko.

- Nemam šta da kažem. Jesam bila lepa, pocrnela, to su neke slike sa mora. Nemam za čime da žalim jer, kad izađem, još bolje ću živeti - kazala je Miona.

- Gde ti je burma -upitao je Darko.

- U neseseru, slučajno sam je maločas videla, a nisam rekla Ša da je tu. Iskreno, Darko, Ša misli da sam je ja sakrila, ali nisam. Nemam nameru da je bacim - istakla je Miona.

BONUS VIDEO: