KO JE ZAISTA UROŠ RAJAČIĆ IZ "ELITE" KOJI JE SMUVAO JELENU? Porodična TRAGEDIJA ga je razorila, a ova MISTERIJA o njegovom životu je sada OBELODANJENA!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.07.2024 | 09:45


Otkrivamo sve detalje o životu nekadašnjeg boksera Uroša Rajačića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
KO JE ZAISTA UROŠ RAJAČIĆ IZ "ELITE" KOJI JE SMUVAO JELENU? Porodična TRAGEDIJA ga je razorila, a ova MISTERIJA o njegovom životu je sada OBELODANJENA!

Takmičar "Elite" Uroš Rajačić pred sam kraj rijalitija dospeo je u žižu interesovanja zbog afere s Jelenom Ilić Marinković, suprugom Ivana Marinkovića. I dok se čeka totalni rasplet, mnogi zapravo ne znaju detalje iz Rajačićevog života koje je vešto krio sve ove mesece. 

Naime, Uroš je u rijaliti ušao kao profesionalni sportista, ali se nije isticao po nekim disciplinama tokom boravka na imanju. Za sebe je po ulasku rekao da je preke naravi i da ne trpi autoritet, već ga on postavlja, a mnogi smatraju da je on zapravo senka Marka Janjuševića Janjuša.  POGLEDAJ GALERIJU

- Problematičan i u sadašnjosti i u prošlosti. Znaš kako, godinama sam ja u ovome, razmatrao sam ovo godinama, zato nisam spreman da uđem, zbog agresije, prvi put osetim tu snagu, da je to nešto što mogu da izdržim, bog neka me čuva. Ja smatram da osoba koja je trenirala neku borilačku veštinu, ljudi su danas mnogo nepravedni, smatram da je svako imao probleme - ispričao je Uroš, pa dodao kakav je u ljubavi:

- Imao sam prošlu, najdužu vezu, oko dve godine, pre toga sam imao jednu isto tako vezu, to mi je ono, tu sam udarao u plafon. Naučio sam da postoje od bivše i dobri ljudi. Nismo sveže raskinuli, dugo ja najavljujem to moje ludilo koje imam. Ja sam slavu stavio ispred svega, pao sam s Marsa, dosta mi je bilo teško da napravim taj korak. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić "Elita 7"

 

Međutim, malo ko zna da je Uroša totalno promenila tragedija koja ga je zadesila, a to je smrt oca. Inače, otac mu je bio muzičar, te je od njega nasledio gen za veselje, a Rajačić je po ulasku pričao o njegovom roditelju:

- Meni je predoređeno da budem slavan. Ja sam išao na boks, otac mi je bio veliki muzičar, ali nisam to hteo da pokazujem. Smatram da mi je slava predodređena. Ja ceo život pokušavam da se ugasim i nisam uspeo. Tako da ni u unutra se neću ugasiti. Ja sam zato i došao, sviđa mi se taj adrenalin. 

BONUS VIDEO: