JELENA NAPALA IVANA U KREVETU! Unela mu se u LICE, pa ga izvređala BRUTALNO!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.07.2024 | 13:50


Jelena Ilić Marinković izgubila kontrolu nad besom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JELENA NAPALA IVANA U KREVETU! Unela mu se u LICE, pa ga izvređala BRUTALNO!

U ranim jutarnjim satima nakom što je Veliki šef ugasio svetla, Jelena Ilić Marinković posvađala se sa Ivanom Marinkovićem, što nije nikoga iznenadilo. Naime, Jelena je pred sam kraj rijalitija ,,Elita" dospela u žižu skandala zbog afere sa Urošem Rajačićem, a kako je sve počelo da je nervira, ona je Ivanove reči za crnim stolom shvatila kao vrlo ozbiljne, iako je on tvrdio da je bio ironičan. 

Vidno besna, Jelena je izvređala Ivana, govoreći mu da je gori od ostalih takmičara koji je napadaju, te je istakla da on uživa zbog svega što se dešava sada. U jednom trenutku je ustala iz kreveta, a potom mu prišla i unela se u facu, nakon čega je izašla iz kreveta, da bi se nakon nekog vremena vratila.  POGLEDAJ GALERIJU

 

- Je*em vam mater go*narsku - rekla je Jelena.

- Šta sam ti ja uradio? - upitao je Ivan.

- Go*no jedno, ti uživaš da si prva tema - rekla je Jelena.

- Koliko ti voliš... Ti uživaš, ti si bolesnik! Ti si bolesnik! - odbrusila je Jelena. 

- Ja sam ironično rekao, budalo jedna! Jelena! - pravdao se Ivan. 

- Gori si od njih! - odbrusila je Jelena. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Marinković i Ivan Marinković svađa

Podsetimo, pre nego što su legli, takmičari su nakon formalnog dela izbacivanja, odigrali čuvenu igru istine Lepog Miće, a Ivan je dobio pitanje da li i dalje veruje Jeleni, nakon svega što je isplivalo na videlo. 

- Da, apsolutno. Vidim da su mi rekli da se spremim sutra i da će sve biti dokazano. Đedović mi je rekao da ću da se šokiram, rekao je da ima nešto od one tri stvari koje mi je predložio. Ako mi puste ceduljicu, to je kraj. Što da se ne kladim da uzmem neki dinar, ja verujem Jeleni 99 posto. Ja znam - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO: