KLJUČNA ODLUKA PRED SUPERFINALE: Ova takmičarka "Elite" će promeniti TOK RIJALITIJA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 08.07.2024 | 14:15


Otkriveno ko je poslednji vođa u "Eliti"!

Foto: Printskrin/RTV PINK
KLJUČNA ODLUKA PRED SUPERFINALE: Ova takmičarka "Elite" će promeniti TOK RIJALITIJA! (FOTO)

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, te im saopštio odluku Nikole Lakića. On je sinoć napustio "Elitu", a danas je proglasio poslednjeg vođu sedme sezone popularnog rijalitija. Radi se o Lejdi Di, sa kojom su ga povezivali.

- Voli te drug, zgazi ih sve, Di - glasilo je pismo, koje je napisao Lakić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lejdi Di je poslednji vođa

Veliki šef je imao još jedno obaveštenje za učesnike. Naime, oni su saznali da se veliko superfinale održava 13. jula, sa početkom u 21, a saznali su i da su postali finalisti.

- Draga naša Elito,  pre 316 dana se u Elitu uselilo vas 56oro… Od tog dana do danas skoro 80 takmičara je učestvovalo u ovom projektu, a sada, skoro deset meseci kasnije, ima vas 30oro. Činjenica da ste sada u Eliti i da ste prisutni dok se čita ovo pismo govori da ste već postigli ogroman uspeh i da ste stigli skoro do samog kraja ovog takmičenja - glasio je prvi deo pisma.

Želimo od srca da vam čestitamo i da vam kažemo da smo veoma ponosni na sve vas.  Sada jedino ostaje da vas zvanično obavestimo da ste postali FINALISTI ELITE i da će veliko SUPERFINALE biti 13. jula sa početkom u 21h. Takođe, obaveštavamo vas da su zvanično otvorene linije za glasanje i da je sada sve na gledaocima i da jedino od njih zavisi ko će u subotu izaći iz Elite kao pobednik. Želimo vam mnogo sreće. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

BONUS VIDEO: