JANJUŠ GRCA U SUZAMA! PUŠTEN SNIMAK NJEGOVOG POKOJNOG BRATA! Slomio se na komade! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 08.07.2024 | 16:45


Nakon toga, puštena je i kompilacija njegovog odnosa sa Majom Marinković, te su to oboje posmatrali bez treptanja.

Foto: RTV PINK printscreen
JANJUŠ GRCA U SUZAMA! PUŠTEN SNIMAK NJEGOVOG POKOJNOG BRATA! Slomio se na komade! (FOTO)

Tokom gledanja uspomena u rijalitiju Elita, tokom dana, učesnici su ronili suze jer im je sve bilo previše emotivno, pa je tako bilo i sa Markom Janjuševićem Janjušem. 

Janjuš se odmah rasplakao kada je ugledao snimak svog pokojnog brata Mihaila Janjuševića koji je, podsetimo, izvršio samoubistvo krajem 2023. godine.

Nakon toga, puštena je i kompilacija njegovog odnosa sa Majom Marinković, te su to oboje posmatrali bez treptanja.

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković

 

Posle toga, puštena je kompilacija njegovog odnosa sa Aneli Ahmić, te su to i jedno i drugo s knedlom u grlu gledali. Aneli se smejala dok je gledala njihov početak odnosa, dok je Janjuš s rukom na ustima pažljivo promatrao odnos s Ahmićevom.

Aneli je zaplakala kada je gledala snimak nje i Janjuša dok se vratila sa abortusa, a Janjuš takođe nije mogao da sakrije suze, te je i on zaplakao.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića potresla je javnost 25. decembra prošle godine. Kako je otkriveno kasnije u rijalitiju, Janjušević je izvršio samoubistvo u svom stanu u Beogradu. Ovaj događaj je ostavio dubok trag ne samo u rijaliti svetu, već i među članovima njegove porodice i prijateljima.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 


Pola godine nakon tragičnog događaja Marko Janjušević Janjuš, kao i cela njegova porodica, i dalje se bori sa nepojmljivim bolom i tugom. Gubitak voljene osobe na ovakav način ostavlja neizbrisivu prazninu, koja se teško može ispuniti. Njihov život se zauvek promenio, a svakodnevno suočavanje sa gubitkom voljene osobe predstavlja izuzetan izazov.

BONUS VIDEO: