JELENA GODINAMA PLANIRALA OSVETU IVANU: Nacija brujala o tome da je TEŠKI PSIHO, razlog iz kog je počinila NEVERSTVO je krajnje BIZARAN!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.07.2024 | 02:00


Marinkovićeva žena je, navodno, obećala sebi da će mu za sve što je propatila vratiti, ali kad se najmanje bude nadao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JELENA GODINAMA PLANIRALA OSVETU IVANU: Nacija brujala o tome da je TEŠKI PSIHO, razlog iz kog je počinila NEVERSTVO je krajnje BIZARAN!

Pred sam kraj "Elite" Belu kuću trese sveže razotkrivena afera supuge Ivana Marinkovića i Uroša Rajačića, koji je javno priznao da je bio intiman sa Jelenom Marinković.

Potom je Ivanov prijatelj u studiju Pinka izneo tvrdnje da će, ukoliko se njegove tvrdnje ispostave tačne, sigurno doći do razvoda.

Iako postoje različite teorije o Jeleninom neverstvu, izvor do kog smo mi došli tvrdi da je ona sve ovo još odavno isplanirala. 

Foto: youtube printscreen/RED TV, Zdruga/official

Ivan Marinković ni ne sanja zbog čega mu je Jelena nabila rogove

Naime, par se upoznao tokom boravka u jednom drugom rijalitiju, a kako je njihova veza od samog početka bila turbulentna, tokom jedne od svađa, koje su u njihovom slučaju bile veoma žestoke, Jelena je, navodno, obećala sebi da će mu za sve što je propatila vratiti, ali kad se najmanje bude nadao.

- Njih dvoje su se javno psovali i tukli u rijalitiju, a u to vreme su čak i neki Jelenini prijatelji tvrdili da se ona zbog veze sa Ivanom skroz poremetila i da nije više ista osoba, te da je nikada pre nisu videli agresivnu i spremnu na ono što se kasije desilo napolju kada ga je gađala makazama, zbog čega je reagovala i policija - pirča naš sagovornik i dodaje:

- U to vreme su i mediji pisali da je Jelena teški psiho, te da je poznata po tome što je svakog dečka tukla, maltretirala i navodila na užasne stvari, zbog čega je ona mnogo patila i nervirala se. Kasnije se ispostavilo da su njihove svađe prestale kada je Ivan prestao da pije i da ga je ona sve vreme navodila da se oslobodi poroka. Zbog slike koja je o njoj ostala u javnosti, ona je tada obećala sebi da će mu kad-tad vratiti za sve što je ikada ružno o njoj isplivalo u javnosti, a kako drugačije bi moglo da ga zaboli, nego da mu ovako javno nabije rogove! Eto, to je cela istina, iako mnogi sada veruju da su se njih dvoje dogovorili da ga ona prevari, kako bi on ispao žrtva pred kraj rijalitija i pobedio. 

BONUS VIDEO: