IVAN MARINKOVIĆ DOBIO UPOZORENJE OD ĆERKE: Davno je shvatila Jeleninu IGRU, puče SKANDAL u Eliti! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 09.07.2024 | 08:45


Bračni partneri krenuli da udaraju nisko, otkrili mnoge porodične tajne!

Foto: ATA Images
IVAN MARINKOVIĆ DOBIO UPOZORENJE OD ĆERKE: Davno je shvatila Jeleninu IGRU, puče SKANDAL u Eliti! (FOTO)

Sinoć je tokom emisije "Pretres nedelje" došlo do žestokog suočavanja Jelene i Ivana Marinkovića. Podsećanja radi, Jelena je priznala Ivanu da ga je prevarila sa Urošem Rajačićem, nakon čega je nastao potpuni haos. U svađu su umešali i porodice, a pomenuli su i Ivanovu ćerku Lenu, koju je dobio sa Gocom Tržan. Navodno, Lena nije podnosila Jelenu.

- Ti si se toliko zaljubila... Šta sam ja doživeo. Tvoji baba i deda mene vole, govorili su ti šta si mi radila i zbog toga ne mogu očima da te gledaju, da li misliš da će da te podrže? - rekao je Marinković.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena i Ivan krenuli da iznose prljav veš

- Ti nisi normalan. On će sad da izmišlja, bili su ljuti tad dok sam radila - odgovorila mu je Jelena.

- Kaže da ju je majka upozoravala na tebe - dodao je voditelj Milan Milošević.

- Da, nikad nije prihvatila. I njega je ćerka upozoravala... On je izmislio, gledala sam te poruke, plakao je celu noć i odlično se sećam šta je dete pisalo. Baš je jadno što koristiš to da ispadneš mučenik. Ako je tako bilo, trebalo je odmah da kažeš - govorila je Jelena, a Milena Kačavenda je dala svoj sud.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena optužila Ivana da koristi ćerku da bi ispao mučenik

- Ženu od početka boli k*rac, a udala se prošle godine. On ne može do kraja da završi nijednu rečenicu. Ona je muža javno prevarila na televiziji, ovo se nikad ne bi saznalo da Jovana nije meni rekla. Odeš u zatvor da se trpaš po dušecima, zbog njega si ušla ovde - pričala je Milena Kačavenda, dok je Marinković doživljavao nervne slomove. 

BONUS VIDEO: