RAJAČIĆ DEMOLIRAO BELU KUĆU, OBEZBEĐENJE GA JEDVA ZAUSTAVILO: Uroš i Jovana na ivici fizičkog obračuna!


IZVOR: Republika/M. I. - 09.07.2024 | 12:05


Neviđeni haos u Eliti, Uroš doživeo pomračenje zbog provokacija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
RAJAČIĆ DEMOLIRAO BELU KUĆU, OBEZBEĐENJE GA JEDVA ZAUSTAVILO: Uroš i Jovana na ivici fizičkog obračuna!

Poznato je da su Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović u lošim odnosima, ali otkad se saznalo za njegovu aferu sa Jelenom Marinković, pevačica to ne može da mu oprosti. Nastavila je da ga provocira, a Rajačić nije više mogao da susdrži svoj bes, pa je počeo da baca njene stvari.

Obezbeđenje je brzo reagovalo na pozive za pomoć i stiglo je u spavaću sobu gde se incident odvijao. Njihova intervencija bila je od presudnog značaja u smirivanju situacije i sprečavanju daljeg eskaliranja konflikta.

Ova dramatična situacija privukla je pažnju javnosti, izazivajući brojne komentare i reakcije na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog načina na koji je sukob između Rajačića i Cvijanovićeve eskalirao, ističući važnost rešavanja konflikata na miran i civilizovan način.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Jovana je zapomagala na sav glas, dok je Rajačić psovao i vređao, pa javno obećao da će joj napraviti pakao od života. Podsećanja radi, Jovana je još sinoć, nakon emisije "Pretres nedelje" krenula da provocira Rajačića, koji više ne zna kako da je se otarasi, s obzirom da ga prati u stopu i dobacuje.

Jasno je da Uroš ne želi ni da čuje za nju i da je sada potpuno fokusiran na udatu Jelenu, koja mu je prethodnu pisala poruke, a gledaoci željno iščekuje njihov razgovor sada, kada se napokon saznalo da su bili intimni u zatvoru.

BONUS VIDEO: