IGRAO ZA REPREZENTACIJU, A SAD PERE SUDOVE! Evo ko je NOVI DEČKO Dalile Dragojević: "Ona sve plaća"!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 09.07.2024 | 15:55


Šok-detalji!

Foto: tiktok.com/printscreen
IGRAO ZA REPREZENTACIJU, A SAD PERE SUDOVE! Evo ko je NOVI DEČKO Dalile Dragojević: "Ona sve plaća"!

Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević je pronašla novog dečka, a mediji izveštavaju da se radi o Marku K., bivšem reprezentativcu u ragbiju poreklom iz Crne Gore. Kako se saznalo, Marko trenutno živi i radi u Americi, gde se bavi poslovima perača sudova i povremeno nosi nameštaj da bi zarađivao. Prema navodima, njih dvoje su se upoznali preko društvene mreže Tik-tok, gde su se zbližili igrajući popularne igre.

 

 

- Marko živi već neko vreme u Njujorku i teško zarađuje svoj dinar. On je tamo našao i posao, nosi nameštaj i to mu je glavni izvor prihoda, pored zarade na Tik-toku - kaže izvor za Kurir, koji navodi da Dalila svojim novcem plaća dolazak kod njega.

- Dalila sve sama plaća. Sada je otišla kod njega od svojih para, ne treba na nju ništa da troši. Ona je samostalna i ima dovoljno para da sve to priušti. Uživaju u ljubavi i srećni su - zaključuje pomenuti izvor.

Marko je prethodno radio u kuhinji jednog prestižnog hotela tokom letnje sezone pre nego što se fokusirao na svoj posao perača sudova. Njegova borba i predan rad u Njujorku su mu osnovni izvor prihoda, uz aktivnosti na Tik-toku, prenose mediji.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević sa dečkom

Što se tiče Dalile, njen novi partner i njihova veza su tema brojnih spekulacija. Zainteresovani fanovi se pitaju da li će se Dalila vratiti svom raskošnom imenu, koje je nosila ranije. Budućnost njihove romanse je takođe obavijena velom tajne, dok javnost i dalje nagađa o tome ko će sada biti glavni u kuhinji i ko od njih dvoje bolje pere sudove.

Ova romansa između Dalile i Marka donosi dodatni interes u medijima, koji prate svaki korak ovog neobičnog para koji je svoju ljubav pronašao u dalekom Njujorku.

BONUS VIDEO: