NIKAD VIĐENE FOTKE MARKA ĐEDOVIĆA! Ovo su njegovi RODITELJI - PRVI PUT u javnosti, kadrovi koji teraju suze na oči!


IZVOR: Republika/O. B. - 09.07.2024 | 22:15


Marko Đedović nije mogao da dođe sebi nakon što je video porodične fotografije!

Foto: Printskrin/RTV PINK
NIKAD VIĐENE FOTKE MARKA ĐEDOVIĆA! Ovo su njegovi RODITELJI - PRVI PUT u javnosti, kadrovi koji teraju suze na oči!

U poslednjem izdanju popularnog rijalitija "Elita", gledaoci su imali priliku da vide nešto što do sada nije bilo javno - porodične fotografije Marka Đedovića, jednog od učesnika ovog šou programa. Kada je ugledao ove dragocene uspomene, Marko nije mogao da sakrije svoje emocije, a gledaoci su imali priliku da vide koliko Marko ima skladan i porodičan život.

Marko Đedović, koji je do sada bio poznat po svom javnom životu, odlučio je da pokaže drugu stranu svoje ličnosti. Fotografije su prikazale Marka kao dečaka sa osmehom od uva do uva, u zagrljaju svojih roditelja. Upravo ove slike su probudile brojne emocije kod ovog rijaliti učesnika, ali i kod gledalaca koji su imali priliku da vide njegovu emotivnu stranu. POGLEDAJ GALERIJU

 


Na fotografijama se jasno vidi koliko je Marko bio vezan za svoje roditelje još od najranijeg detinjstva. Porodična harmonija i ljubav koja zrači sa ovih slika jasno govore o tome kakav je odnos vladao u porodici Đedović. Ovakav prikaz Markovog porodičnog života definitivno je iznenadio mnoge, ali i pokazao da iza javne ličnosti stoji snažna porodična podrška i ljubav.

Marko je tokom emitovanja ovih fotografija delovao ponosno, ali istovremeno i emotivno. Gledaoci su imali priliku da vide njegovu iskrenu reakciju na ove uspomene i da bolje upoznaju čoveka iza medijske slike. Ovo je definitivno bio jedan od najdirljivijih trenutaka u toku ovog rijalitija, koji je pokazao da iza svakog učesnika stoji cela jedna priča, sa emocijama, uspomenama i porodičnim vrednostima.

Fotografije porodice Marka Đedovića definitivno su probudile emocije kod gledalaca, ali i pokazale da iza svake javne ličnosti postoji privatna, intimna strana. Ovaj trenutak je dodatno humanizovao Marka u očima publike i pokazao da je porodica jedna od najvažnijih stvari u njegovom životu.

BONUS VIDEO: