IVAN I JELENA NE MOGU DA SE RAZVEDU: Otkriveno zašto je par NERASKIDIVO VEZAN uprkos svim AFERAMA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.07.2024 | 21:15


Postoji nešto što ne bi mogli da dele na pola ni kada bi se zauvek razišli.

Foto: ATA Images
IVAN I JELENA NE MOGU DA SE RAZVEDU: Otkriveno zašto je par NERASKIDIVO VEZAN uprkos svim AFERAMA (FOTO)

Nakon što se saznalo za aferu Jelene Marinković i Uroša Rajačića, njen suprug Ivan Marinković se suočava sa teškim emotivnim izazovima zbog toga što ga je žena prevarila.

Njegove reakcije su bolne za posmatranje, ispunjene besom, razočaranjem, tugom i šokom.

Nakon niza emotivnih trzaja, Ivan se setio psa Beke kojeg ima sa Jelenom. Sa suzama u očima, zamolio je Jelenu da mu nakon razvoda ostavi psa za kojeg je veoma vezan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković ne pristaje da posle razvoda da kuče Ivanu

Međutim, Jelena je odbila ovaj zahtev, što je dodatno pogoršalo Ivanovo emotivno stanje.


Jasno je da su Ivanove emotivne reakcije duboko povezane sa tugom i gubitkom koji je doživeo, ali svi očekuju da se on nekako sredi i prihvati situaciju takvu kakva je.

Pošto su u javnost isplivali detalji o Jeleninom neverstvu, jedan od Ivanovih prijatelja je odmah izneo svoje mišljenje da će zbog toga doći do razvoda. 

Iza tog stava stoji i sam Marinković, koji se nakon sinoćnjeg "Pretresa nedelje" tek suočio sa činjenicama, a zatim kukao i jecao na sav glas zbog svega što ga je snašlo.

Foto: printskrin

Ivan Marinković držao Beku u krilu i pred ulazak u "Elitu"

Dan posle, već je počeo da razmišlja o podeli imovine, a očito da samo jedno neće moći da podele, a to je njihov ljubimac Beka. 

S obzirom na to koliko su oboje vezani za ovog psa, vrlo je moguće da će pre pristati i na pomirenje, pa makar i formalno, nego da se razdvoje od omiljene životinje.

Podsetimo, dok Marinković tvrdi da Jeleni nikada ne bi prešao preko neverstva, ona je užasnuta takvim pristupom jer je i on nju, i to na njene oči, varao, pa mu je sve oprostila.

BONUS VIDEO: