IVAN I JELENA OBMANJUJU NACIJU: Ovi detalji su ih ODALI - načisto RASKRINKANI! Neće smeti da izađu iz Elite!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 10.07.2024 | 05:45


Marinkoviće razapinju na društvenim mrežama, optužili ih da preko afere skupljaju poene za superfinale.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
IVAN I JELENA OBMANJUJU NACIJU: Ovi detalji su ih ODALI - načisto RASKRINKANI! Neće smeti da izađu iz Elite!

Aktuelna afera u Beloj kući čiji su akteri Uroš Rajačić i udata Jelena Marinković, koja je sa njim navodno prevarila supruga Ivana Marinkovića ne prestaje da intrigira javnost. 

Na fan stranicama koje se bave rijaliti dešavanjima korisnici društvenih mreža sve vreme vode polemika oko toga da li je moguće da se sve dešava poslednje nedelje pred superfinale ili ipak nije reč o slučajnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen/RED TV

Uroš Rajačić i Jelena Marinković izneli sve detalje afere

Naime, sve više je onih koji smatraju da je bračni par smislio način kako da poentira u samom finišu i izbije u prvi plan u i onako već jakoj konkurenciji. 

Foto: printskrin instagram

Komentari na izlaganje Jelene Marinković o aferi s Urošem

Posebno su sumnjičavi oni koji ovo dvoje rijaliti igrača prate godinama, dok su se još takmičili u sličnim formatima na drugoj televiziji, te nikada nisu uspeli da pridobiju pažnju kakvoj su se nadali. Sudeći po pojedinim komentarima, ovoga puta bračni par Marinković nije pošao u rijaliti ono što se kaže s grlom u jagode, već su unapred razmišljali i smislili šta bi u njihovom slučaju bila najbolja taktika. 

- "Nisu oni od juče u rijalitiju da im se "omakne" ovakva aferica pred kraj", "Koga, bre, ovi lažu", "Sve su smislili da bi Ivan ispao žrtva i pobedio", "Kako plače, a nigde suze", "Nije ni trepnula kad je priznala", "Došlo je i njihovih pet minuta" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin

Jelena i Ivan Marinković pojedinim gledaocima deluju neuverljivo

Ovakvim stavovima u prilog idu i zapažanja nekih rijaliti fanova koji su primetili i navodno "lošu glumu" supružnika prilikom "Pretresa nedelje" tokom kog su sve karte stavljene na sto. Iako je Ivan zapomagao, kukao, molio, pa pretio da će se razvesti, nekim gledaocima to očito nije izgledalo dovoljno uverljivo. 

Karta na koju većina smatra da par igra je sažaljenje, odnosno, nastojanje da se od Ivana napravi žrtva, kako bi pridobio što više simpatija pred sam kraj rijalitija i obezbedio sebi glasove za konačan trijumf.

BONUS VIDEO: