OBEZBEĐENJE OPKOLILO ŠA I MIONU! Neviđeni HAOS u Eliti, Nenad DIVLJA kao razjareni bik!


IZVOR: Republika/O. B. - 09.07.2024 | 19:44


Nenad Aleksić Ša ne može više da se kontroliše!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OBEZBEĐENJE OPKOLILO ŠA I MIONU! Neviđeni HAOS u Eliti, Nenad DIVLJA kao razjareni bik!

Nenad Aleksić Ša nakon ,,Uspomena" počeo je da u stopu prati Mionu Jovanović i da joj popuje zbog Stanislava Krofaka. Naime, Ša je izgoreo od ljubomore zbog toga što Miona nije htela da baci burmu koju je dobila tokom svadbe sa Krofakom. 

Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću i opkolilo Aleksića, kako ne bi nasrnuo na Mionu, koja je ušla u kupatilo kako bi se istuširala. 

- Što me čupaš i vučeš mi svaku majicu, vučeš me za majicu već peti put -rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović Elita 7

 

- Ti sam pravi haos ovde, ajde bre majmune jebem ti sve po spisku -rekla je Miona.

- Ti ćeš meni to da govoriš smrdušo jedna, ja ti majku nikad nisam opsovao u životu -rekao je Ša.

- Što me vučeš i malretiraš me, šta je sledeće da mi napraviš -dodao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović Elita 7

 

- Četiri dana me drkaš i to što si nezadovoljna i što tražiš da te nekako odje*em napolju to je tvoj problem -rekao je Ša.

- To što imaš prijave za nasilje to je šokantno tek -rekla je Miona.

- Ja da imam neke stvari ne bih bio ovde, jel ti jasno. Rekao sam da me ne vređaš ovde -rekao je Ša.

Porodica Mione Jovanović veoma je protiv veze svoje ćerke sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je čak 20 godina stariji od nje. Njena baka Milica je javno izrazila svoje nezadovoljstvo ovom vezom, nazivajući Ša nasilnikom u pismu koje je poslala u emisiju "Elita". Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti i podigla mnogo prašine.

- Stanislav je bio dva puta kod nas, bio je fer čovek. Nikoga nije pljuvao nikada, ni Mionu, nikada. A ovaj čovek (Ša), šta radi, čoveče, ovaj nam pravi haos u životu! On viče da je dobar... Koja dobrota, čoveče, gde mu je ta dobrota?! On ne zna šta je dobar čovek! U našoj porodici nikada niko takav nije bio, niko povisio ton nije. Čudim se Mioni, šta je njoj?! Za Novu godinu je rekla da ne može da ga ostavi, jer se plaši njega. Strašna stvar - u dahu priča baka Milica.

- Šta je radio Vanji, šta je radio Tari?! Pročitajte što su davale izjave. On je dobar za izbegavanje! Ne zna Miona ništa, on je malo mlađi od Mioninog oca. Šta on ima od karijere, gde mu je karijera?! Prodao stan, pa kupio u Zemunu. Što, ako je tako uspešan, nije kupio u Beogradu na vodi? - zapitala se ona.

BONUS VIDEO: